PROFESIONALNI KUVARI OTKRILI KAKO DA SVINJSKO PEČENJE BUDE NAJHRSKAVIJE: 1 sastojak je obavezan - trik niko ne zna
Profesionalni kuvari otrkili da je pivo sastojak za najhrskavije svinjsko pečenje, a taj trik niko ne zna

Profesionalni kuvari imaju trik kako da ispadne najhrskavije, a njihovu pripremu svi redovno zapisuju.
Uživaćete u mesu kao da je sa ražnja skinuto.
Ovo je recept, a tu su i sastojci:
100-150 gr svinjske masti
4 kg prasećeg mesa
500 ml piva
200 gr soli
Priprema je tu:
Meso operite, zatim ga posušite, pa obilno posolite sa svake strane.
Nakon što ste ga osolili, namažite ga sa mašću i pecite u rerni na 180 stepeni Celzijusa oko 3 sata.
Povremeno ga prelivajte sa pivom.
U pleh stavite vodu, a prasetinu stavite na rešetku.

Punjene paprike sa slaninom, ovaj specijalitet treba probati: Bakin recept nema konkurenciju, prste da poližete
Lako za pripremu, a neodoljivo ukusno.

Sočna baklava sa orasima puna nadeva: Bakin recept kojem apsolutno niko ne može odoleti, odmah zapišite recept
Baklava je odličan izbor kada nam se prijede nešto slatko.

Fantazija ukusa: Pržena paprika sa belim lukom, recept iz bakine kuhinje zlata je vredan, prste da poližete
Ovako spremljena paprika svideće se celoj vašoj porodici.

Od palente na kašiku nema boljeg doručka! Verzija koju znaju samo najvirtuoznije Srpkinje, zlata vredna
Omiljeni je recept iz detinjstva, a one verzije iz restorana joj ne mogu ni prići.

Srbi ga zovu "sirotinjski sos", majke deci pravile za doručak i ručak! Umače se hleb dok je vruće, polizaćete prste
Potrebno je samo nekoliko sastojaka koje gotovo svi već imaju kod kuće
Komentari(0)