MOŽETE IH JESTI KOLIKO GOD HOĆETE Napravite preukusne lepinje bez grama brašna, dobre su i za ljude koji žele da smršaju
U njih ne ide kvasac, koji mnogima izaziva nadimanje, a toliko su zdrave da ih preporučuju čak i nutricionisti, čak i kod ljudi koji su na specijalnom režimu ishrane i žele da smršaju.

Ukoliko želite da izbegnete upotrebu brašna u svojoj ishrani, jer želite da smršate, ili vam žitarice smetaju – ne brinite, ipak možete uživati u lepinjama koje ne sadrže ni trunčicu brašna.
Možda vas zanima:

ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.

STARI, DOBRI SLATKIŠ KOJI SVI OBOŽAVAJU Uz ovaj recept nema greške, generacije su odrasle uz njih
Svi su odrasli na ovim kolačima.
Možda vas zanima:

ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.

STARI, DOBRI SLATKIŠ KOJI SVI OBOŽAVAJU Uz ovaj recept nema greške, generacije su odrasle uz njih
Svi su odrasli na ovim kolačima.
Možda vas zanima:

ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.

STARI, DOBRI SLATKIŠ KOJI SVI OBOŽAVAJU Uz ovaj recept nema greške, generacije su odrasle uz njih
Svi su odrasli na ovim kolačima.
U njih ne ide kvasac, koji mnogima izaziva nadimanje, a toliko su zdrave da ih preporučuju čak i nutricionisti, čak i kod ljudi koji su na specijalnom režimu ishrane i žele da smršaju
Za njihovu pripremu vam ne treba više do 25 minuta, a kad ih jednom probate nikada više nećete ući u pekaru da kupite one gotove, pune aditiva, šećera i drugih dodataka koje vašem organizmu donose više štete nego koristi.
Sastojci:
- 100 g mlevenih oraha
- 100 g mlevenih badema
- 2 kašike lanenog semena (mlevenog)
- 2 kašike kiselog mleka
- 2 jaja
- malo soli
Priprema:
U posudi umutite jaja, pa dodajte ostale sastojke. Dobro smutite smesu. Pleh podmažite sa malo ulja ili stavite pek papir, pa na njega kašikom stavite smesu tako da dobijete oko 6 – 7 lepinjica. Oblikujte, pospite po želji susamom ili nekim drugim semenkama i pecite u rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.
Kad su pečene i malo se prohlade stavite ih u kesicu kako bi zadržale svežinu i ostale mekane i za sutra.

Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.

Čuveni kuvar ovako dinsta luk: Gotov za tren, daleko sočniji i bez mirisa prženja po stanu
Evo kako kuvari dinstaju luk

Kako da zamrznete već skuvani pasulj i koliko dugo može da se čuva u zamrzivaču?
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.

Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept
Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.
Komentari(0)