Dodajte samo 1 sastojak kada pržite ribu i neće se lepiti za dno tiganja, uvek će ispasti savršeno
Često se dešava da se riba, dok je pržite, zalepi za tiganj.
Otkrivamo trik koji veoma jednostavno otklanja taj problem, pa sada možete da spremate kod kuće i da ne brinete, jer će uvek ispasti savršeno.
Sve što treba da uradite jeste da tiganj zagrejete na umerenoj temperaturi, pa tek onda sipajte malo ulja.
Nakon toga blago posolite i vodite računa da je so po celom tiganju (ne treba puno soli, ali je lepo rasporedite).
Možda vas zanima:
Ovaj trik spašava vaše cveće od mraza! Ne košta ni dinara, a biljke će vam večno zahvaljivati
Probajte trik i posmatrajte kako hladnoća postaje bezopasna – vaša terasa i biljke će vam biti zahvalni!
Jednostavan trik sa prozirnom folijom koji vam može smanjiti račune za struju! Jedan potez i spašeni ste na zimu
U susret najavljenom poskupljenju struje, mnogi se već preračunavaju koliko će im porasti troškovi za grejanje
Možda vas zanima:
Ovaj trik spašava vaše cveće od mraza! Ne košta ni dinara, a biljke će vam večno zahvaljivati
Probajte trik i posmatrajte kako hladnoća postaje bezopasna – vaša terasa i biljke će vam biti zahvalni!
Jednostavan trik sa prozirnom folijom koji vam može smanjiti račune za struju! Jedan potez i spašeni ste na zimu
U susret najavljenom poskupljenju struje, mnogi se već preračunavaju koliko će im porasti troškovi za grejanje
Možda vas zanima:
Ovaj trik spašava vaše cveće od mraza! Ne košta ni dinara, a biljke će vam večno zahvaljivati
Probajte trik i posmatrajte kako hladnoća postaje bezopasna – vaša terasa i biljke će vam biti zahvalni!
Jednostavan trik sa prozirnom folijom koji vam može smanjiti račune za struju! Jedan potez i spašeni ste na zimu
U susret najavljenom poskupljenju struje, mnogi se već preračunavaju koliko će im porasti troškovi za grejanje
Tek onda možete da dodate ribu, ali nju ne morate da solite. Ovaj trik će vam pomoći da se riba ne zalepi, ali takođe i da ne prska tokom prženja.
(Mondo)
TAJNI RECEPT: Evo koliko soli treba stavljati u kiseli kupus
Kiseljenje kupusa kod kuće može biti jednostavno kada znate pravu proporciju soli i vode. Za optimalno kiseljenje i hrskav rezultat, važan je odnos između količine vode i soli.
Starinsko jelo iz Vojvodine spremno za pola sata: Potrebna su vam samo 4 sastojka, odlična ideja za ručak
To je jelo koje je nekada bilo izuzetno popularno, a danas smo ga nekako zaboravili.
Kuvana bundeva s medom: Zaboravljena poslastica za sredinu posta
Nekada je miris kuvanog bundeve s medom značio da je jesen stigla do tiših dana. Danas je ovo jednostavno jelo savršeno za one koji poste, ali ne žele da se odreknu toplog ukusa detinjstva
Ovo je najbolji posni ručak na kašiku! Kad ga probate, zaboravite da NEMA MESA, evo u čemu je tajna
Tajna je u dugom dinstanju luka, paprike i šargarepe, što daje slatkoću i dubinu
Ovu najjeftiniju zimnicu od belog luka i šargarepe su naše bake pravile: Recept se prenosi sa kolena na koleno
Recept naših baka za najjeftiniju zimnicu od belog luka i šargarepe svi zapisuju
Komentari(0)