Dodajte samo 1 sastojak kada pržite ribu i neće se lepiti za dno tiganja, uvek će ispasti savršeno
Često se dešava da se riba, dok je pržite, zalepi za tiganj.
Otkrivamo trik koji veoma jednostavno otklanja taj problem, pa sada možete da spremate kod kuće i da ne brinete, jer će uvek ispasti savršeno.
Sve što treba da uradite jeste da tiganj zagrejete na umerenoj temperaturi, pa tek onda sipajte malo ulja.
Nakon toga blago posolite i vodite računa da je so po celom tiganju (ne treba puno soli, ali je lepo rasporedite).
Možda vas zanima:
Ovaj trik spašava vaše cveće od mraza! Ne košta ni dinara, a biljke će vam večno zahvaljivati
Probajte trik i posmatrajte kako hladnoća postaje bezopasna – vaša terasa i biljke će vam biti zahvalni!
Jednostavan trik sa prozirnom folijom koji vam može smanjiti račune za struju! Jedan potez i spašeni ste na zimu
U susret najavljenom poskupljenju struje, mnogi se već preračunavaju koliko će im porasti troškovi za grejanje
Možda vas zanima:
Ovaj trik spašava vaše cveće od mraza! Ne košta ni dinara, a biljke će vam večno zahvaljivati
Probajte trik i posmatrajte kako hladnoća postaje bezopasna – vaša terasa i biljke će vam biti zahvalni!
Jednostavan trik sa prozirnom folijom koji vam može smanjiti račune za struju! Jedan potez i spašeni ste na zimu
U susret najavljenom poskupljenju struje, mnogi se već preračunavaju koliko će im porasti troškovi za grejanje
Možda vas zanima:
Ovaj trik spašava vaše cveće od mraza! Ne košta ni dinara, a biljke će vam večno zahvaljivati
Probajte trik i posmatrajte kako hladnoća postaje bezopasna – vaša terasa i biljke će vam biti zahvalni!
Jednostavan trik sa prozirnom folijom koji vam može smanjiti račune za struju! Jedan potez i spašeni ste na zimu
U susret najavljenom poskupljenju struje, mnogi se već preračunavaju koliko će im porasti troškovi za grejanje
Tek onda možete da dodate ribu, ali nju ne morate da solite. Ovaj trik će vam pomoći da se riba ne zalepi, ali takođe i da ne prska tokom prženja.
(Mondo)
Jelovnik za Mitrovdan: Sve od predjela, glavnog jela pa do sitnih kolača
Danas slavimo svetog Dimitrija, praznik koji je u narodu poznat kao Mitrovdan. Ove godine za Mitrovdan spremamo mrsnu hranu
Recept za najbolju večeru: Preukusno starinsko jelo koje vraća snagu i poboljšava probavu!
Pravi se od žutog ili belog kukuruznog brašna
Kuvana prebranac čorba za zimu: Recept iz starog konaka koji greje bolje od peći
Nije klasičan prebranac, nije ni pasulj čorba – ovo jelo se kuvalo u zemljanom loncu, sa lukom, mašću i suvim šljivama, da ogreje i kad napolju vetar urla
Jesenja pita od prosa i jabuka: Zaboravljeni posni kolač iz južne Srbije
Napravljena od skromnih sastojaka, bez jaja, mleka i šećera, ova pita je bila jesenja poslastica sirotinje – a danas je pravo otkriće za ljubitelje zdrave, domaće i postne hrane
Komentari(0)