Dodajte samo 1 sastojak kada pržite ribu i neće se lepiti za dno tiganja, uvek će ispasti savršeno
Često se dešava da se riba, dok je pržite, zalepi za tiganj.
Otkrivamo trik koji veoma jednostavno otklanja taj problem, pa sada možete da spremate kod kuće i da ne brinete, jer će uvek ispasti savršeno.
Sve što treba da uradite jeste da tiganj zagrejete na umerenoj temperaturi, pa tek onda sipajte malo ulja.
Nakon toga blago posolite i vodite računa da je so po celom tiganju (ne treba puno soli, ali je lepo rasporedite).
Možda vas zanima:
EVO KAKO DA NA SUVIM MESTIMA PONOVO NARASTE TRAVA: Stari jeftin trik!
Potrebno je oko 7 dana da počne da deluje
MLEKO ČINI ČUDA ZA CVEĆE: Ako se upotrebi na ovaj način, sprečava razvoj bolesti i štiti biljke od štetočina! (RECEPT)
Za ovaj čudesni rastvor potrebna su vam samo 2 sastojka
Možda vas zanima:
EVO KAKO DA NA SUVIM MESTIMA PONOVO NARASTE TRAVA: Stari jeftin trik!
Potrebno je oko 7 dana da počne da deluje
MLEKO ČINI ČUDA ZA CVEĆE: Ako se upotrebi na ovaj način, sprečava razvoj bolesti i štiti biljke od štetočina! (RECEPT)
Za ovaj čudesni rastvor potrebna su vam samo 2 sastojka
Možda vas zanima:
EVO KAKO DA NA SUVIM MESTIMA PONOVO NARASTE TRAVA: Stari jeftin trik!
Potrebno je oko 7 dana da počne da deluje
MLEKO ČINI ČUDA ZA CVEĆE: Ako se upotrebi na ovaj način, sprečava razvoj bolesti i štiti biljke od štetočina! (RECEPT)
Za ovaj čudesni rastvor potrebna su vam samo 2 sastojka
Tek onda možete da dodate ribu, ali nju ne morate da solite. Ovaj trik će vam pomoći da se riba ne zalepi, ali takođe i da ne prska tokom prženja.
(Mondo)
POSNA Štrudla sa makom, mekana kao duša i ukusna kao med
Štrudla makovnjača je stari dezert čiji ukus svi dobro pamtimo još od detinjstva.
KIFLICE KAO IDEALAN DORUČAK: Dva trika za pecivo koje će vas oduševiti
Kod kiflica je najvažnije da budu ukusne, mekane i da ih ima mnogo, kako bi zadovoljila nepca svih ukućana, ali i kako bi ostao koji komad za narednih dan ili dva.
POSNE Toblerone brza i ukusna poslastica za celu porodicu
Post odmiče a naša potreba da se zasladimo je konstantna. Danas donosimo recept za brze i ukusne posne toblerone u kojima ćete uživati.
RECEPT ZA STARINSKO JELO NAŠIH BAKA: Pogledajte kako se sprema ričet
Ričet je jelo koje je znala da spremi svaka domaćića u Jugoslaviji
BRZA I UKUSNA Posna oblanda, gotova za tren a ukus prste da poližeš!
Veliki post je već pri kraju i domaćicama polako ponestaju ideje za posna jela i dezerte. Svi smo u škripcu sa vremenom, pa vam donosimo recept za jednostavnu posnu oblandu koja se brzo pravi a savršenog je ukusa.
Komentari(0)