NAJJEFTINIJI I NAJBRŽI DORUČAK, BOLJI ČAK I OD PRŽENICA: Potrebno vam je samo četiri sastojka i ukućani će sve potamaniti
Uz šolju sipati jogurt i uživajte u sjajnom doručku

Dok vam porodica spava, iznenadite ih brzim i ukusnim doručkom, koji vam neće izbiti mnogo novca iz novčanika.
Potrebno je:
- 2 jaja
- 200 ml jogurta
- kriške starog hleb
- malo ulja
Priprema:
Možda vas zanima:

Recept za domaće ćevape: Uz male trikove će biti kao iz restorana
Ideja za nedeljni ručak

Recept: JANIJA SA ŠLJIVAMA – zaboravljeno jelo juga Srbije
Spoj mesa, voća i tradicije u jednom tanjiru
Možda vas zanima:

Recept za domaće ćevape: Uz male trikove će biti kao iz restorana
Ideja za nedeljni ručak

Recept: JANIJA SA ŠLJIVAMA – zaboravljeno jelo juga Srbije
Spoj mesa, voća i tradicije u jednom tanjiru
Možda vas zanima:

Recept za domaće ćevape: Uz male trikove će biti kao iz restorana
Ideja za nedeljni ručak

Recept: JANIJA SA ŠLJIVAMA – zaboravljeno jelo juga Srbije
Spoj mesa, voća i tradicije u jednom tanjiru
Jaja izmutiti dodati jogurt posoliti malo dodati 3 kašike ulje i sve izjednačiti. Kriške hleba umočiti u pripremljenu smešui sa jedne i druge strane.
Pleh obložiti pek papirom i redjati hleb i peći na 220 stepeni C 30 minuta.
Uz šolju sipati jogurt i uživajte u sjajnom doručku.

Tajni recept iz Homolja: Kačamak sa sirom i „prženom surutkom“
Zaboravljena poslastica iz vremena naših baka

Starinski recept za knedle koje će biti spremne za tren oka: Prave se od samo 2 sastojka i uspevaju baš svima
Bez domaće supe ne može da prođe nedeljni ručak, a ako su u njoj mekane knedle, e tada je užitak zagarantovan.

Recept: JANIJA SA ŠLJIVAMA – zaboravljeno jelo juga Srbije
Spoj mesa, voća i tradicije u jednom tanjiru

Slavica otkrila starinski recept za najbolji pinđur: Njena porodica ga tamani, a obožavaćete ga i vi
Porodica Rokvić i ove godine spremno dočekuje zimu.

TRIKOVI NAJBOLJIH DOMAĆICA: Proverite koliko je jaje staro
Ova brza i jednostavna metoda može vam uštedeti novac, ali i sačuvati zdravlje.
Komentari(0)