NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
Tajna savršenih prženica je samo u jednom sastojku koji im daje specifičan ukus kom neće odoleti niko. Ovako spremljene možete jesti i u slanoj, ali i u slatkoj varijanti.
Savršene prženice bi trebalo da budu meke i kremaste u sredini, a zlatne i hrskave spolja. Najčešće se služe za doručak i odličan su način da se iskoristi stari hleb od prethodnih dana.
Možda vas zanima:
Svi obožavamo PRŽENICE, ali zaboravljamo da dodamo OVAJ PREJEFTIN SASTOJAK: Koriste ga čak i vrhunski kuvari i uvek ispadnu SAVRŠENO SOČNE, a opet hrskave
Prženice su rado viđen gost na trpezama u Srbiji, a ovaj jednostavan i jeftin specijalitet je zaista dragocen - priprema se brzo i može se jesti na desetinu načina.
NAJJEFTINIJI I NAJBRŽI DORUČAK BOLJI ČAK I OD PRŽENICA: Potrebno vam je samo 4 sastojka, a ukus će vas oduševiti
Donosimo vam recept za najbrži i najjeftiniji doručak koji će cela porodica obožavati.
Možda vas zanima:
Svi obožavamo PRŽENICE, ali zaboravljamo da dodamo OVAJ PREJEFTIN SASTOJAK: Koriste ga čak i vrhunski kuvari i uvek ispadnu SAVRŠENO SOČNE, a opet hrskave
Prženice su rado viđen gost na trpezama u Srbiji, a ovaj jednostavan i jeftin specijalitet je zaista dragocen - priprema se brzo i može se jesti na desetinu načina.
NAJJEFTINIJI I NAJBRŽI DORUČAK BOLJI ČAK I OD PRŽENICA: Potrebno vam je samo 4 sastojka, a ukus će vas oduševiti
Donosimo vam recept za najbrži i najjeftiniji doručak koji će cela porodica obožavati.
Možda vas zanima:
Svi obožavamo PRŽENICE, ali zaboravljamo da dodamo OVAJ PREJEFTIN SASTOJAK: Koriste ga čak i vrhunski kuvari i uvek ispadnu SAVRŠENO SOČNE, a opet hrskave
Prženice su rado viđen gost na trpezama u Srbiji, a ovaj jednostavan i jeftin specijalitet je zaista dragocen - priprema se brzo i može se jesti na desetinu načina.
NAJJEFTINIJI I NAJBRŽI DORUČAK BOLJI ČAK I OD PRŽENICA: Potrebno vam je samo 4 sastojka, a ukus će vas oduševiti
Donosimo vam recept za najbrži i najjeftiniji doručak koji će cela porodica obožavati.
Za njihovu pripremu je potrebno malo sastojaka koje već imate kod kuće, ali recept za ove prženice se razlikuje od ostalih.
Priprema:
Jaja, mleko i malo soli sjedinite u dubokom tanjiru. Hleb isecite na kriške, pa svaku krišku umočite u smesu od jaja i mleka.
Tiganj zagrejte, pa dodajte jedan komad putera i kada se otopi pažljivo spušajte natopljene kriške.
Pržite ih s obe strane, a kada dobiju zlatnu boju znaćete da su gotove.
Tanjir obložite papirnim ubrusom, pa tu spušajte prženice kako bi se ocedile od viška masnoće. Sa puterom su mnogo ukusnije nego kada ih pravite na već poznati način na ulju. A neće biti ni masne.
Služite ih tople uz dzem, krem, suvomesnate proizvode ili sirni namaz. Izbor je na vama.
Prijatno!
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:
TRIK ISKUSNIH DOMAĆICA: Zašto se maslac prekriva čašom?
Tajni kulinarski trik koje mnoge domaćice koriste
UČKUR PITA JE TOLIKO UKUSNA DA ĆETE JE SPREMATI SVAKE NEDELJE: Hrskava spolja, a meka i sočna iznutra
Pita toliko ukusna da ćete je praviti kad god poželite da jedete sveže pecivo
RECEPT ZA TRADICIONALNU CICVARU: Uz kačamak, poparu i proju još jedno jelo koje vraća u detinjstvo
Recept za starinsko jelo spremljeno na tradicionalan način
SELJAČKA PITA SA MESOM OD KUPOVNIH KORA: Starinski recept za najukusniji obrok koji se može zamisliti
Seljačka pita sa mesom pravi se brzo, nije komplikovana, ali je zato preukusna za jelo
DVA BRZA I ZDRAVA RECEPTA Posne poslastice sa medom, gotove za deset minuta, svi će ih OBOŽAVATI!
Bliži se kraj Vaskršnjeg posta. Cvetna nedelja je u toku i već se oseća radost Vaskrsa. danas donosimo dva brza i zdrava recepta da se zasladite.
Komentari(0)