NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se
Doručak koji svi vole.
![NE POSTOJI BOLJI DORUČAK Umesto ulja, spremite prženice uz ovaj sastojak - oduševićete se](/data/images/2021-12-17/10274_przenice_f.png?timestamp=1671404400)
Tajna savršenih prženica je samo u jednom sastojku koji im daje specifičan ukus kom neće odoleti niko. Ovako spremljene možete jesti i u slanoj, ali i u slatkoj varijanti.
Savršene prženice bi trebalo da budu meke i kremaste u sredini, a zlatne i hrskave spolja. Najčešće se služe za doručak i odličan su način da se iskoristi stari hleb od prethodnih dana.
Možda vas zanima:
![Svi obožavamo PRŽENICE, ali zaboravljamo da dodamo OVAJ PREJEFTIN SASTOJAK: Koriste ga čak i vrhunski kuvari i uvek ispadnu SAVRŠENO SOČNE, a opet hrskave](/data/images/2023-02-28/47689_shutterstock-2064650711_f.jpg)
Svi obožavamo PRŽENICE, ali zaboravljamo da dodamo OVAJ PREJEFTIN SASTOJAK: Koriste ga čak i vrhunski kuvari i uvek ispadnu SAVRŠENO SOČNE, a opet hrskave
Prženice su rado viđen gost na trpezama u Srbiji, a ovaj jednostavan i jeftin specijalitet je zaista dragocen - priprema se brzo i može se jesti na desetinu načina.
![pogača](/data/images/2022-10-13/38583_shutterstock-1947764701_f.jpg)
NAJJEFTINIJI I NAJBRŽI DORUČAK BOLJI ČAK I OD PRŽENICA: Potrebno vam je samo 4 sastojka, a ukus će vas oduševiti
Donosimo vam recept za najbrži i najjeftiniji doručak koji će cela porodica obožavati.
Možda vas zanima:
![Svi obožavamo PRŽENICE, ali zaboravljamo da dodamo OVAJ PREJEFTIN SASTOJAK: Koriste ga čak i vrhunski kuvari i uvek ispadnu SAVRŠENO SOČNE, a opet hrskave](/data/images/2023-02-28/47689_shutterstock-2064650711_f.jpg)
Svi obožavamo PRŽENICE, ali zaboravljamo da dodamo OVAJ PREJEFTIN SASTOJAK: Koriste ga čak i vrhunski kuvari i uvek ispadnu SAVRŠENO SOČNE, a opet hrskave
Prženice su rado viđen gost na trpezama u Srbiji, a ovaj jednostavan i jeftin specijalitet je zaista dragocen - priprema se brzo i može se jesti na desetinu načina.
![pogača](/data/images/2022-10-13/38583_shutterstock-1947764701_f.jpg)
NAJJEFTINIJI I NAJBRŽI DORUČAK BOLJI ČAK I OD PRŽENICA: Potrebno vam je samo 4 sastojka, a ukus će vas oduševiti
Donosimo vam recept za najbrži i najjeftiniji doručak koji će cela porodica obožavati.
Možda vas zanima:
![Svi obožavamo PRŽENICE, ali zaboravljamo da dodamo OVAJ PREJEFTIN SASTOJAK: Koriste ga čak i vrhunski kuvari i uvek ispadnu SAVRŠENO SOČNE, a opet hrskave](/data/images/2023-02-28/47689_shutterstock-2064650711_f.jpg)
Svi obožavamo PRŽENICE, ali zaboravljamo da dodamo OVAJ PREJEFTIN SASTOJAK: Koriste ga čak i vrhunski kuvari i uvek ispadnu SAVRŠENO SOČNE, a opet hrskave
Prženice su rado viđen gost na trpezama u Srbiji, a ovaj jednostavan i jeftin specijalitet je zaista dragocen - priprema se brzo i može se jesti na desetinu načina.
![pogača](/data/images/2022-10-13/38583_shutterstock-1947764701_f.jpg)
NAJJEFTINIJI I NAJBRŽI DORUČAK BOLJI ČAK I OD PRŽENICA: Potrebno vam je samo 4 sastojka, a ukus će vas oduševiti
Donosimo vam recept za najbrži i najjeftiniji doručak koji će cela porodica obožavati.
Za njihovu pripremu je potrebno malo sastojaka koje već imate kod kuće, ali recept za ove prženice se razlikuje od ostalih.
Priprema:
Jaja, mleko i malo soli sjedinite u dubokom tanjiru. Hleb isecite na kriške, pa svaku krišku umočite u smesu od jaja i mleka.
Tiganj zagrejte, pa dodajte jedan komad putera i kada se otopi pažljivo spušajte natopljene kriške.
Pržite ih s obe strane, a kada dobiju zlatnu boju znaćete da su gotove.
Tanjir obložite papirnim ubrusom, pa tu spušajte prženice kako bi se ocedile od viška masnoće. Sa puterom su mnogo ukusnije nego kada ih pravite na već poznati način na ulju. A neće biti ni masne.
Služite ih tople uz dzem, krem, suvomesnate proizvode ili sirni namaz. Izbor je na vama.
Prijatno!
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:
![mleveno meso](/data/images/2024-02-26/78571_shutterstock-148461935_f.jpg)
TRIK ZA MLEVENO MESO: Dodajte jedan sastojak u smesu i napravite najukusniji ručak
Mleveno meso postaje neodoljivo sočno uz ovaj sastojak
![mleko](/data/images/2024-07-17/94413_shutterstock-2463232251_f.jpg)
Da li je surutka zaista lekovita za jetru? Nije svaka podjednako zdrava, caka je u ovome
Surutka otklanja masti koje su prvi „korak“ ka propasti jetre, ali nije svaka jednako zdrava
![DžEM OD KAJSIJA: Bez konzervansa, pasterizacije i šećera (VIDEO)](/data/images/2022-10-03/37812_shutterstock-1892680609_f.jpg)
DžEM OD KAJSIJA: Bez konzervansa, pasterizacije i šećera (VIDEO)
Najsigurnije konzervisana zimnica bez kvarenja
![Ovo je najbolji recept za džem od šljiva: Jednostavno i brzo se sprema, a ukus je neverovatan](/data/images/2022-09-14/36611_shutterstock-1197917341_f.jpg)
Ovo je najbolji recept za džem od šljiva: Jednostavno i brzo se sprema, a ukus je neverovatan
Pustite da provri nepoklopljeno, povremeno mešajući
![vojnički pasulj](/data/images/2024-03-11/80177_vojnicki-pasulj_f.jpg)
Doktor otkrio četiri vrste namirnica koje smanjuju loš holesterol: Ovo je najprostija hrana koju jedu svi Srbi
Visok holesterol može izazvati brojne zdravstvene probleme visokog rizika, kao što su srčani i moždani udar
Komentari(0)