RECEPT ZA NAJBOLJU PITU SA JABUKAMA IZ 1894. GODINE: Napravljena po najstarijem receptu NEODOLJIVO SOČNA
Pita sa jabukama po receptu naših predaka je jedan od najlepših slatkiša koji ćete ikada probati.

Pita sa jabukama je omiljena poslastica mnogima od nas, posebno za vreme posta. Kada je jednom napravite po ovom receptu, drugi više nećete ni probati, jer će vas njen ukus osvojiti zauvek!
Sastojci:
100 g putera
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Za fil:
4 jabuke
3 jajeta
250 g kisele pavlake
1 kašika šećera
1 kašičica cimeta

Nikad niste probali ovakvu prelivenu pitu: Bakin recept osvaja na prvi zalogaj, sa tanjira nestaje sve za tili čas
Majstorski recept kojem neće odoleti nijedna domaćica.

Najukusnije punjene paprike na starinski način: Domaćice, ovaj recept morate da zapišete - bolji ne postoji
Ovo tradicionalno jelo se najčešće pravi od osnovnih sastojaka

5 proverenih i ukusnih recepata za džemove koji se najčešće prave u maju: Sa rumom i višnjama vole odrasli, a od jagoda je omiljeni deci
Maj je idealno vreme za pripremu domaćih džemova jer počinje sezona sočnog, zrelog voća, posebno jagoda

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE: Dodajte jednu stvar u testo i one će biti mekane i neće se lepiti za tiganj
Palačinke su omiljeni doručak i u slatkoj i u slanoj varijanti i ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.

Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.
Komentari(0)