RECEPT ZA NAJBOLJU PITU SA JABUKAMA IZ 1894. GODINE: Napravljena po najstarijem receptu NEODOLJIVO SOČNA
Pita sa jabukama po receptu naših predaka je jedan od najlepših slatkiša koji ćete ikada probati.

Pita sa jabukama je omiljena poslastica mnogima od nas, posebno za vreme posta. Kada je jednom napravite po ovom receptu, drugi više nećete ni probati, jer će vas njen ukus osvojiti zauvek!
Sastojci:
100 g putera
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Za fil:
4 jabuke
3 jajeta
250 g kisele pavlake
1 kašika šećera
1 kašičica cimeta

Fantazija ukusa: Pržena paprika sa belim lukom, recept iz bakine kuhinje zlata je vredan, prste da poližete
Ovako spremljena paprika svideće se celoj vašoj porodici.

Od palente na kašiku nema boljeg doručka! Verzija koju znaju samo najvirtuoznije Srpkinje, zlata vredna
Omiljeni je recept iz detinjstva, a one verzije iz restorana joj ne mogu ni prići.

Srbi ga zovu "sirotinjski sos", majke deci pravile za doručak i ručak! Umače se hleb dok je vruće, polizaćete prste
Potrebno je samo nekoliko sastojaka koje gotovo svi već imaju kod kuće

Tajni sastojak starih Mađarica za najbolje punjene paprike: Od sada ćete ih spremati samo ovako, recept za desetku
Trik je u sastojcima koji se na našim prostorima gotovo uopšte ne koriste za pripremu ovog jela.

Tradicionalni Ivanjdanski kolač koji morate umesiti za veliki praznik: Starinski recept naših baka koji se pamti
Danas je Ivanjdan, praznik za koji se veruje da je toliko velik da tri puta zaustavlja sunce na nebu
Komentari(0)