RECEPT ZA NAJBOLJU PITU SA JABUKAMA IZ 1894. GODINE: Napravljena po najstarijem receptu NEODOLJIVO SOČNA
Pita sa jabukama po receptu naših predaka je jedan od najlepših slatkiša koji ćete ikada probati.

Pita sa jabukama je omiljena poslastica mnogima od nas, posebno za vreme posta. Kada je jednom napravite po ovom receptu, drugi više nećete ni probati, jer će vas njen ukus osvojiti zauvek!
Sastojci:
100 g putera
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Možda vas zanima:

NEKADA SU IH SVI OBOŽAVALI, A SADA SU ZABORAVLJENI Ova tri slatkiša volela je cela Jugoslavija, nisu skupa i lako se prave
Ako ih i vi volite ovo je prilika da se prisetite kako se prave i ponovo svoje ukućane iznenadite nekim od ovih jugoslovenskih dezerata.

NAJBOLJI RECEPT ZA LENJU PITU SA JABUKAMA: Bukvalno se topi u ustima, a tajna je u dodavanju svinjske masti
Isprobajte recept za malo drugačiju pitu s jabukama i prisetite se kako se jelo nekad.
Za fil:
4 jabuke
3 jajeta
250 g kisele pavlake
1 kašika šećera
1 kašičica cimeta

Kuvarica otkrila caku za savršenu sarmu: Domaćice bi bogatstvo dale da znaju ovaj recept, baš kao iz bakine kuhinje
Postoje dva postupka za pravljenje sarme.

Ukusi Srbije na jednom mestu: 5 tradicionalnih jela koja svaki turista mora probati
Kada turisti dođu u Srbiju, jedna od stvari koje nikako ne smeju propustiti jeste da iskuse bogatstvo naše kuhinje. Srpska gastronomija oduševljava raznolikošću ukusa, a tradicionalna jela pružaju jedinstven gastronomski doživljaj koji svaki gost dugo pamti.

Kao iz bakine kuhinje: Štrudla meka ko duša, zagarantovano će nestati sa tanjira za tili čas
Ova poslastice se priprema jednostavno, a efekat je savršen.

Sastojci koje koriste profesionalni kuvari za vrhunski slatki kupus! Obavezno ih dodajte u jelo i videćete razliku
Priprema ovog jeftinog, a ukusnog jela je vrlo jednostavna, ali uvek može da bude bolja.

Tradicionalni recept: Šaran iz Ćelija – specijalitet monaha manastira Ćelije kod Valjeva
Šaran iz Ćelija je gotovo zaboravljeni kulinarski biser iz manastira Ćelije, poznat po posebnom načinu pripreme koji mu daje nezaboravan ukus.
Komentari(0)