Lovačka salata: Najbolji recept za zimnicu, bolju čak i od ajvara
Donosimo vam najbolji recept za lovačku salatu, koja se sprema jednostavnije od ajvara.
Sastojci:
1 kg paradajza
2 kg paprike
4 glavice luka
1 cela glavica belog luka
500 g šargarepe
peršun
100 g šećera
100 g soli
100 ml sirćeta
100 ml ulja
2 lovorova lista
Priprema:
Luk usitniti u secku i sipati u šerpu. Paradajz ispasirati u blenderu, sipati u šerpu sa lukom i uz mešanje kuvati oko pola sata. Papriku iseći na krupnije kockice, a šargarepu na kolutove. U paradajz i luk dodati šargarepu, papriku, usitnjen beli luk, so, šećer, sirće, ulje i lovorov list. Sve lepo promešati i kuvati oko sat, sat i po uz povremeno mešanje. Dodati sitno iseckan peršun i promešati. Puniti u tegle.
Možda vas zanima:
Recept za najbolju, južnjačku, pitu sa mesom
Ovaj tradicionalni recept sa juga sadrži kombinaciju sočnog mesa, hrskavih kora i ukusnog preliva.
DRUGAČIJE OD NAS: Kako Rusi kisele kupus i nikad se ne kvari
Kiseli kupus je omiljeni specijalitet kada je reč o zimnici kod Srba, a tek da vidite kako ga spremaju Rusi, pašćete u nesvest!
Možda vas zanima:
Recept za najbolju, južnjačku, pitu sa mesom
Ovaj tradicionalni recept sa juga sadrži kombinaciju sočnog mesa, hrskavih kora i ukusnog preliva.
DRUGAČIJE OD NAS: Kako Rusi kisele kupus i nikad se ne kvari
Kiseli kupus je omiljeni specijalitet kada je reč o zimnici kod Srba, a tek da vidite kako ga spremaju Rusi, pašćete u nesvest!
Možda vas zanima:
Recept za najbolju, južnjačku, pitu sa mesom
Ovaj tradicionalni recept sa juga sadrži kombinaciju sočnog mesa, hrskavih kora i ukusnog preliva.
DRUGAČIJE OD NAS: Kako Rusi kisele kupus i nikad se ne kvari
Kiseli kupus je omiljeni specijalitet kada je reč o zimnici kod Srba, a tek da vidite kako ga spremaju Rusi, pašćete u nesvest!
Možda vas zanima:
Recept za najbolju, južnjačku, pitu sa mesom
Ovaj tradicionalni recept sa juga sadrži kombinaciju sočnog mesa, hrskavih kora i ukusnog preliva.
DRUGAČIJE OD NAS: Kako Rusi kisele kupus i nikad se ne kvari
Kiseli kupus je omiljeni specijalitet kada je reč o zimnici kod Srba, a tek da vidite kako ga spremaju Rusi, pašćete u nesvest!
Kako se pravi domaće JABUKOVO SIRĆE od ostataka: korak po korak
Da li ste znali da možete napraviti jabukovo sirće jednostavno, kombinovanjem kore i jezgra jabuke sa vodom i šećerom i ostaviti da fermentira dok se ne pretvori u sirće?
Recept za najbolju, južnjačku, pitu sa mesom
Ovaj tradicionalni recept sa juga sadrži kombinaciju sočnog mesa, hrskavih kora i ukusnog preliva.
POGAČICE SA SIROM GOTOVE ZA 8 MINUTA Slobodno ih jedite Iako ste na dijeti jer uopšte ne goje
Sada kada je sezona odmora, uglavnom svi vode računa o ishrani. Ukoliko ste na nekom režimu trenutno, držite dijetu ili tek planirate ovaj recept se mora naći na vašem meniju. Keto pogačice sa sirom su zdrava opcija koju možete jesti bez griže savesti da ćete se ugojiti.
ČUVAR VAŠEG SRCA Biljka koja se u tradicionalnoj medicini koristi već stotinama godina, pre svega za srčane tegobe
Glog (latCrataegus monogyna, Crataegus laevigata) je biljka koja se u tradicionalnoj medicini koristi već stotinama godina, pre svega, za ublažavanje i lečenje kardiovaskularnih tegoba.
NAPRAVITE SAMI KOMPLET LEPINJU Tajni recept za specijalitet zapadne Srbije
Najbolja komplet lepinja pravi se u zapadnoj Srbiji, tačnije u okolini Zlatara, Nove Varoši i Zlatibora
Komentari(0)