Stavio je bananu i jaje u zemlju: Neverovatan efekat oduševio sve koji su probali! (VIDEO)

Lepote Srbije

21:00

Aktuelno 0

Kupovno đubrivo nije baš povoljno, zato vam donosimo ovu genijalnu caku

bašta
printsrcreen/youtube

Konačno je stiglo proleće, a to je vreme kada se sadi povrće u bašti. Ako imate iskustva sa tim, onda znate da je potrebno odgovarajuće đubrivo. Problem je u tome, ako ga kupujete u prodavnicama, nije baš povoljno...

bašta printsrcreen/youtube
 

Otkrivamo vam kako kod kuće napraviti svoje đubrivo: trebaju vam samo banane i jaja! Jaje i banana će učiniti dalje sami sve što je potrebno za biljku.

bašta printsrcreen/youtube
 

Nakon što ste iskopali rupu u zemlji, stavite u nju jaje i bananu i napunite do pola zemljom i na vrhu onda spustite biljku koju sadite. Jaje i banana služe kao đubrivo tako što oslobode svoje hranljive materije, koje onda biljka uzima direktno preko svog korena.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Pogledajte ceo proces u ovom videu:

(likemag.com)

 

 

dragačevo

Sijaće Dragačevo kao Las Vegas: Postavljaju se savremene trafo-stanice u Lučanima koje će osvetliti tunele na auto-putu ali i čitav kraj, poslednje čudo tehnike biće ugrađeno

Aktuelno

14:00

26 jul, 2024

Visoke temperature koje danima unazad pokoravaju Srbiju nisu omele vredne neimare koji rade na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki od Pakovraća do Požege da svoje poslove privode kraju. Trenutno je u toku elektrifikacija, a nove trafostanice vredne više od 700 miliona dinara osvetliće tunele kroz planinu Jelicu, Munjino brdo i Laz, ali i pola Dragačeva.

Komentari(0)

Loading