Stavio je bananu i jaje u zemlju: Neverovatan efekat oduševio sve koji su probali! (VIDEO)

Lepote Srbije

21:00

Aktuelno 0

Kupovno đubrivo nije baš povoljno, zato vam donosimo ovu genijalnu caku

bašta
printsrcreen/youtube

Konačno je stiglo proleće, a to je vreme kada se sadi povrće u bašti. Ako imate iskustva sa tim, onda znate da je potrebno odgovarajuće đubrivo. Problem je u tome, ako ga kupujete u prodavnicama, nije baš povoljno...

bašta printsrcreen/youtube
 

Otkrivamo vam kako kod kuće napraviti svoje đubrivo: trebaju vam samo banane i jaja! Jaje i banana će učiniti dalje sami sve što je potrebno za biljku.

bašta printsrcreen/youtube
 

Nakon što ste iskopali rupu u zemlji, stavite u nju jaje i bananu i napunite do pola zemljom i na vrhu onda spustite biljku koju sadite. Jaje i banana služe kao đubrivo tako što oslobode svoje hranljive materije, koje onda biljka uzima direktno preko svog korena.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Pogledajte ceo proces u ovom videu:

(likemag.com)

 

 

Pomoć prijatelja

PRIMER PRAVOG PRIJATELJA Za pomoć oboleloj prijateljici rešio je da se odrekne najdražih stvari

Aktuelno

19:00

16 jun, 2024

Priboj – Da se tek u teškoj situaciji najbolji prijatelji prepoznaju pokazuje i primer koji stiže iz Priboja. Naime, Ani Spajić (36) prošle godine dijagnostifikovan je karcinom limfnim žlezda, a jedina nada za ovu mladu ženu jeste preskupo lečenje u Nemačkoj i potrebno je skupiti čak 300.000 evra. Njen najbolji prijatelj takođe iz Proboja, Nemanja Minić, nije ni mogao a ni želeo da sedi skrštenih ruku i odmah je rešio da koliko je u njegovoj moći pomogne drugarici.

Komentari(0)

Loading