EVO KAKO DA NA SUVIM MESTIMA PONOVO NARASTE TRAVA: Stari jeftin trik!

Lepote Srbije

14:00

Aktuelno 0

Potrebno je oko 7 dana da počne da deluje

trava
Printscreen

Jednostavnim trikom, bezbednim za kućne ljubimce, možete se rešiti suvih, smeđih tačaka na travi uzrokovanih urinom kućnih ljubimaca.

Sve što vam treba je pivo! Može biti toplo ili hladno, sveže ili izvetrelo. Koristite obično pivo, nikako lajt varijantu ili bezalkoholno malt pivo.

Pivo je puno hranljivih sastojaka i neutrališe azot iz urina kućnih ljubimaca. Pivo ima puno fermentisanog šećera i hranljivih sastojaka.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Mrtva tačka u vašem travnjaku će apsorbovati šećere i hranljive materije, pomažući tako zemljištu ispod. Pivo deluje kao đubrivo i obezbeđuje hranljive sastojke za rast nove trave. Pivo će ojačati travu i neutralisati azot u urinu kućnih ljubimaca. Pivo takođe uklanja gljivice.

Koristite 0.33 l piva za mrlju od oko 30 cm. Potrebno je oko nedelju dana da pivo počne da deluje, po potrebi dolijte još piva.

(Novosti)

reka lim

Bagerima, kamionima i čamcima se čisti smeće iz Lima: Ogromne količine otpada opet stigle u Srbiju iz Crne Gore, ekološka bomba samo što ne eksplodira

Aktuelno

11:00

16 april, 2024

Na reci Lim kod Nove Varoši, u prethodnom periodu veliki vodostaj reke doneo je ogromne količine smeća, koje je postavljena lančanica zaustavila u mestu Bistrica. Članovi Udruženja građana "Jastreb", tokom jučerašnjeg čitavog dana, sa teškom mehanizacijom uspeli su da uklone preko 50 kubika nagomilanog smeća.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading