EVO KAKO DA NA SUVIM MESTIMA PONOVO NARASTE TRAVA: Stari jeftin trik!

Lepote Srbije

14:00

Aktuelno 0

Potrebno je oko 7 dana da počne da deluje

trava
Printscreen

Jednostavnim trikom, bezbednim za kućne ljubimce, možete se rešiti suvih, smeđih tačaka na travi uzrokovanih urinom kućnih ljubimaca.

Sve što vam treba je pivo! Može biti toplo ili hladno, sveže ili izvetrelo. Koristite obično pivo, nikako lajt varijantu ili bezalkoholno malt pivo.

Pivo je puno hranljivih sastojaka i neutrališe azot iz urina kućnih ljubimaca. Pivo ima puno fermentisanog šećera i hranljivih sastojaka.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Mrtva tačka u vašem travnjaku će apsorbovati šećere i hranljive materije, pomažući tako zemljištu ispod. Pivo deluje kao đubrivo i obezbeđuje hranljive sastojke za rast nove trave. Pivo će ojačati travu i neutralisati azot u urinu kućnih ljubimaca. Pivo takođe uklanja gljivice.

Koristite 0.33 l piva za mrlju od oko 30 cm. Potrebno je oko nedelju dana da pivo počne da deluje, po potrebi dolijte još piva.

(Novosti)

jahački klub

Ljubav prema konjima pretočila u odličnu biznis ideju: Ema (17) osnovala svoj jahački klub, uz pesmu i osmeh na ranču moguće je ostvariti san (FOTO)

Aktuelno

15:00

29 april, 2024

Od malih nogu zaljubljena je u konje, a sada je ljubav prema ovim plemenitim životinjama odlučila nesebično da prenese i na druge. Ema Božanić iz Gornjeg Milanovca ima samo 17 godina i već je započela svoj "biznis". Prvo je na porodičnom imanju osnovala je Jahači klub, a kasnije se preselila na veći prostor u selo Preljina kod Čačka. Tu sve ljubitelje plementih životinja upoznaje sa svojim konjima Zekom, Cigom, Vihorom i Zebom.

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading