Borba sa mećavom trajala satima, za vredne putare nema odmora ni u proleće: Svi putevi preko Zlatibora čisti, ukinuta zabrana za šlepere preko Borove Glave

10:00

Aktuelno 0

Vredni putari provele su nekoliko sati u borbi sa snežnom mećavom, koja je velike probleme napravila vozačima koji su se zatekli na putevima Zlatiborakog okruga. Svi putni pravci sada su prohodni i čisti, a ukinita je i zabrana za šlepere preko Borove Glave.

čajetina
rina

- U jednom trenutku je bilo kritično na Borovoj Glavi, jer je u kratkom vremesnkom periodu na put napadalao oko 15 centimetara snega. Naše ekipe su se vrlo brzo angažovale, a šest kamiona čistilo je putne pravce, rekao je za RINU Alen Mušanović ispred Puteva Užice.

Tokom noći ekipe će sve vreme pratiti situaciju, a biće posipana i so na saobraćajnice.

- Najavljene si niske temperature, sto može na putevima da prouzrokuje poledicu. Mi ćemo da učinimo sve što je u našoj moći, ali svakako apelujemo i na vozače da iako je proleće na put ne kreću bez neophodne zimske opreme, dodao je Mušanović.

Snežne padavine na teritoriji Čačka nisu izazvale veće probleme, a svi putni pravci su prohodni.

čačak

Dragiša poveo unuke kod malog Radoja da upoznaju dečaka borca: Privrednik iz Požarevca sam se javio da izgradi kuću za namučenu porodicu i tako im pomogne - veliko bravo

Aktuelno

18:00

12 jun, 2024

Priča o teškoj sudbini dečaka Radoja iz sela Katrga kod Čačka proteklih dana obišla je Srbiju i region. Da pomogne javilo se dosta dobrih ljudi, a Dragiša Tomić privrednik iz Požarevca i lično je došao u malo pomoravsko selo kako bi n manje, ni više već sagradio kuću za ovu napaćenu porodicu, ali i štalu, koju mali domaćin Radoje toliko priželjkuje.

Komentari(0)

Loading