Selo Ljutovnica neće imati struju po sedam sati dnevno sve do strede, izvode se radovi na niskonaponskoj mreži

12:00

Aktuelno 0

Spremite ručak na vreme i dobro napunite telefone:

Ljutovnica
rina

 Meštani jednog dela sela Ljutovnica kod Gornjeg Milanovca naredna tri dana biće satima bez struje, usled izvođenja radova na elektromreži.

- Danas, sutra i u sredu 30. januara u periodu od 09:00 do 16:00 bez električne energije biće potrošači u delu sela Ljutovnica, koji se električnom energjom snadbevaju sa trafostanice Otaševići prema Srećkovićima i Šilopaju, saopšteno je iz nadležnog preduzeća.

Radovi se izvode u okviru redovnog održavanja niskonaponske mreže sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Pomoć prijatelja

PRIMER PRAVOG PRIJATELJA Za pomoć oboleloj prijateljici rešio je da se odrekne najdražih stvari

Aktuelno

19:00

16 jun, 2024

Priboj – Da se tek u teškoj situaciji najbolji prijatelji prepoznaju pokazuje i primer koji stiže iz Priboja. Naime, Ani Spajić (36) prošle godine dijagnostifikovan je karcinom limfnim žlezda, a jedina nada za ovu mladu ženu jeste preskupo lečenje u Nemačkoj i potrebno je skupiti čak 300.000 evra. Njen najbolji prijatelj takođe iz Proboja, Nemanja Minić, nije ni mogao a ni želeo da sedi skrštenih ruku i odmah je rešio da koliko je u njegovoj moći pomogne drugarici.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading