U ovim gradovima u Srbiji biće organizovanog dočeka za Novu godinu

Lepote Srbije

12:00

Aktuelno 0

Iako je doček tek za pet dana, praznična euforija uveliko vlada. Turističke organizacije se gotovo takmiče da privuku posetioce i ugode građanima.

U ovim gradovima u Srbiji biće organizovanog dočeka za Novu godinu
Shutterstock

Doček nove 2024. godine u Požarevcu počeće već od podneva dečjim programom i nastupom lokalnih bendova raznovrsnih muzičkih žanrova, jer već drugu godinu Turistička organizacija bira da podrži svoje talente i uštedi u budžetu.

"U devet nam počinje glavni program, dva muzička sastava Nemir i strast i Vudu čajld sve do pola jedan naredne noći i nezaobilazan vatromet tačno u ponoć", objašnjava Vasilije Baldić, direktor Turističke organizacije Požarevac.

Paketići za decu deliće se u velikom broju gradova, a na Zlatiboru, 28. decembra, nakon koncerta Leontine i dečjeg hora Čarolija, svoje paketiće dobiće sva deca iz opštine Čajetina.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

"Za Novu godinu za 31.dDecembar očekuje nas nastup na Kraljevom trgu Saše Matića u 21 čas. U ponoć koncert trubačkog orkestra Dejana Jevđića. Služiće se kuvano vino, rakija i vatromet za posetioce i verujemo da će veliki broj posetilaca doći na Kraljev trg", ističe Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor.

U Subotici se u okviru Vinter festa posetiocima nudi kuvano vino, gastronomski specijaliteti, kao i koncerti.

"U najluđoj noći zabavljaće nas duvački orkestar Bobana Markovića, a Subotičani će u novu godinu ući uz taktove "Na lepom plavom Dunavu", koje će 29. 12. u velikoj većnici Grada Subotice izvesti simfonijski orkestar", naglašava Nešo Radulović, iz TO Subotice.

Trideset prvog u Zaječaru nastupiće Tropikal bend, ali za ovaj doček u fokus stavili su najmlađe i organizovali Zaječaroliju.

"Ova manifestacija će okupiti veliki broj najmlađih naših sugrađana i njihovih drugara iz okolnih gradova i opština, gde će povorka maskirane dece se kretati zatvorenim ulicama grada i doći do gradskog trga, gde će se desiti taj centralni događaj na kojem ćemo nagraditi najkreativnije maske", kaže Dragana Gojgić Rajković, direktorka TO Zaječar.

U Čačku je zimska čarolija u Sportskom centru već uveliko počela. Novu godinu dočekaće uz Peđu Jovanovića, ali bez vatrometa.

@lepotesrbijee Najviši vodopad u Srbiji visok je 71 metar i nalazi se na Kopaoniku u oblasti Jelovarnik, u okviru nacionalnog parka, na nadmorskoj visini od oko 1.500 metara! Nalazi se 25 kilometara zapadno od Brusa i na oko 2,5 kilometara istočno od Pančićevog vrha! #srbija #lepotesrbije #vodopadjelovarnik #fyp #fypシ゚viral #serbia #foryou #foryoupage ♬ original sound - LepoteSrbije
jahački klub

Ljubav prema konjima pretočila u odličnu biznis ideju: Ema (17) osnovala svoj jahački klub, uz pesmu i osmeh na ranču moguće je ostvariti san (FOTO)

Aktuelno

15:00

29 april, 2024

Od malih nogu zaljubljena je u konje, a sada je ljubav prema ovim plemenitim životinjama odlučila nesebično da prenese i na druge. Ema Božanić iz Gornjeg Milanovca ima samo 17 godina i već je započela svoj "biznis". Prvo je na porodičnom imanju osnovala je Jahači klub, a kasnije se preselila na veći prostor u selo Preljina kod Čačka. Tu sve ljubitelje plementih životinja upoznaje sa svojim konjima Zekom, Cigom, Vihorom i Zebom.

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Komentari(0)

Loading