VEST KOJU MALIŠANI I RODITELJI ČEKAJU Evo kada počinje zimski raspust u Vojvodini, a kada u ostatku Srbije

Lepote Srbije

17:00

Aktuelno 0

U našoj zemlji, podsetimo, važe dva školska kalendara – jedan donosi AP Vojvodina, a drugi Ministarstvo prosvete, pa se zato razlikuju i datumi školskih raspusta.

VEST KOJU MALIŠANI I RODITELJI ČEKAJU Evo kada počinje zimski raspust u Vojvodini, a kada u ostatku Srbije
Shutterstock

 

Za učenike osnovnih i srednjih škola s područja Vojvodine prvo polugodište se završava u petak 22. decembra, a za đake iz ostatka Srbije u petak, 29. decembra i potom sledi tronedeljni zimski raspust.

U našoj zemlji, podsetimo, važe dva školska kalendara – jedan donosi AP Vojvodina, a drugi Ministarstvo prosvete, pa se zato razlikuju i datumi školskih raspusta.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

U Vojvodini, zimski raspust počinje u ponedeljak, 25. decembra i završava se u petak, 12. januara 2024, a drugo polugodište počinje u ponedeljak, 15. januara.

Zimski raspust počinje…

Što se tiče osnovaca i srednjoškolaca iz svih ostalih škola, za njih zimski raspust zvanično počinje u sredu, 3. januara, a završava se u petak, 19. januara, dok je prvi radni dan u drugom polugodištu ponedeljak, 22. januara.

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading