SJAJNA VEST Osnovcima po 10.000 dinara pred početka školske godine

Lepote Srbije

21:00

Aktuelno 0

Lepa vest za sve đake.

SJAJNA VEST Osnovcima po 10.000 dinara pred početka školske godine
Shutterstock

 

Predsednica opštine Trstenik, Milena Turk izjavila je da će na početku naredne školske godine svaki učenik osnovne škole dobiti po 10.000 dinara.

- Svim đacima od 1. do 8. razreda čestitaćemo polazak u novi razred poklon vaučerom od 10.000 dinara. Do sada smo takvu praksu imali samo sa đacima prvacima. Od ove godine ćemo to učini svim učenicima. Novac će biti uplaćen na račune roditelja - kaže predsednica opštine Trstenik.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Kako je istakla, cilj je da se roditeljima rastereti budžet pred početak školske godine, ali i da se naglasi koliko je opštini Trstenik važno obrazovanje dece.

- Oformili smo Radnu grupu koja kreira odluku, i već naredne sedmice predlog će biti pred odbornicima Skupštine opštine Trstenik. Budžet nam je stabilan i uspeli smo da opredelimo 24 miliona dinara, kako bi našim đacima poželeli puno uspeha u obrazovanju - kazala je Milena Turk.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

ZBOGOM ŠTETOČINAMA Osam organskih recepata za zaštitu biljaka!

ZBOGOM ŠTETOČINAMA Osam organskih recepata za zaštitu biljaka!

Aktuelno

18:00

13 jul, 2024

Biljni preparati koji se koriste u borbi protiv bolesti i napada štetočina imaju značajan efekat u zaštiti biljaka, a svaki proizvođač može ih napraviti na sopstvenom gazdinstvu uz malo izdvojenog vremena i dobru volju. Evo nekoliko prirodnih preparata koji se koriste za zaštitu biljaka:

Komentari(0)

Loading