VELIKE PROMENE U GRADSKOM PREVOZU Beograđani više neće plaćati kartu, počinje besplatan prevoz u ovim intervalima

Lepote Srbije

21:00

Aktuelno 0

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obradovao je Beograđane.

VELIKE PROMENE U GRADSKOM PREVOZU Beograđani više neće plaćati kartu, počinje besplatan prevoz u ovim intervalima
Alo! Vladimir Marković

 

Noćni prevoz u Beogradu biće potpuno besplatan, najavio je gradonačelnik.

– Ko god noću izlazi, neće morati s bilo kim da seda u kola ili da plaća taksi. Imaće precizno vreme kada ide javni prevoz i potpuno će se besplatno voziti – rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Celodnevna karta, koja će koštati 120 dinara, važiće od 4 ujutro do 24 časa tog kalendarskog dana, a od ponoći do 4 ujutro narednog dana na snazi je besplatan noćni prevoz, precizirao je Šapić koji je podsetio i da je vremenska karta sa 89 snižena na 50 dinara.

Gradonačelnik je istakao da novi sistem javnog prevoza ne može da zaživi odjednom već da građani moraju da znaju da je to nešto u šta očigledno niko nije hteo ili pokušao da uđe u poslednjih 13 godina od kada je uveden sistem Busplusa, odnosno „Kentkarta”.

– Ono što je najvažnije treba da povratimo poverenje građana u svoj grad i da oni treba da znaju gde odlazi novac. Moramo mi da učinimo prvi iskorak i spremnost na žrtvu, gde ćemo pokazati spremnost da unapređujemo sistem i dođemo do rešenja kojim ćemo svi biti zadovoljni. Novi sistem podrazumeva, pored značajno smanjenih cena, potpuno novu komunikaciju, nove mogućnosti kupovine karata i uvid u realno stanje stvari jer do sada ga nismo imali. Zbog toga sam i najavio krivične prijave protiv onih koji su odgovorni za potpisivanje ova dva štetna ugovora – rekao je gradonačelnik.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

 

ZBOGOM ŠTETOČINAMA Osam organskih recepata za zaštitu biljaka!

ZBOGOM ŠTETOČINAMA Osam organskih recepata za zaštitu biljaka!

Aktuelno

18:00

13 jul, 2024

Biljni preparati koji se koriste u borbi protiv bolesti i napada štetočina imaju značajan efekat u zaštiti biljaka, a svaki proizvođač može ih napraviti na sopstvenom gazdinstvu uz malo izdvojenog vremena i dobru volju. Evo nekoliko prirodnih preparata koji se koriste za zaštitu biljaka:

Komentari(0)

Loading