SAMO SE ODJEDNOM SMRKLO Jako olujno nevreme praćeno gradom pogodilo sela u ovom kraju Srbije

17:00

Aktuelno 0

Na gradskom području kiša usporila saobraćaj

SAMO SE ODJEDNOM SMRKLO Jako olujno nevreme praćeno gradom pogodilo sela u ovom kraju Srbije
Rina

Jako olujno nevreme praćeno gradom tokom popodnevnih sati pogodilo je sela Ježevicu, Vapu i Viljušu u okolini Čačka. Na poljoprivrednim imanjima pričinjena je manja materijalna šteta.

"Najavljivali su oluju, ali nismo baš očekivali grad. Samo se odjednom smrklo. Naoblačilo se i odmah je počeo uz kišu da pada i grad, ali na svu sreću sitan, tako da nije napravio štetu, padao je sigurno nekih deset minuta", rekla je za RINU Sanja Kalajdžić meštanka Ježevice.

Nevreme koje je pogodilo okolinu Čačka nije zaobišlo ni centar grada. Jaka kiša je na glavnim gradskim ulicama usporila saobraćaj.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

SAMO SE ODJEDNOM SMRKLO Jako olujno nevreme praćeno gradom pogodilo sela u ovom kraju Srbije Rina

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

U narednim satima očekuje se sprestanak padavina i postepeno razvedravanje sa severozapada., dok su za sutra meteorolozi najavili promenlјivo oblačno i hladno vreme uz umeren i jak severozapadni vetar koji će ponovo dostizati olujne udare. 

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Besplatan vrtić Dragačevo

VIŠE NOVCA U NOVČANIKU Besplatan vrtić i udžbenici za svako treće dete!

Aktuelno

18:00

28 mart, 2024

Lučani - Dragačevski kraj poznat je po tome da redovno sprovodi populacine mere kako bi se povećao prirodni priraštaj. Sada je potpisan ugovor sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju o sufinansiranju mera populacione politike i podrške u oblasti porodice i dece jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji u 2024. godini.

ilustracije

Vratila se iz Amerike u Srbiju i čitavom svetu objasnila neke stvari: Maja iz Čačka ilustruje naše narodne poslovice, stranci su oduševljeni

Aktuelno

11:00

28 mart, 2024

Samo u Srbiji možete čuti da je neko pustio mozak na ispašu, da tele blene u šarena vrata i da se stolica mora zagrejati. Značenje ovih narodnih bisera razumeju samo ljudi sa ovog podneblja, ali Maja Stojanović iz Čačka svoj dar za umetnost i crtanje usmerila je upravo na ove neobične poslovice, pa ja za njih sada čuo ceo svet.

Komentari(0)

Loading