SPEKTAKL U BEOGRADU Besplatni koncert Gorana Breogovića za doček srpske Nove godine

Lepote Srbije

12:00

Aktuelno 0

U organizaciji grada Beograda, za doček srpske Nove godine biće upriličen svečani doček na Trgu Republike.

SPEKTAKL U BEOGRADU Besplatni koncert Gorana Breogovića za doček srpske Nove godine
Promo

 

Kako je najavljeno iz Beoinfa, besplatni koncert Gorana Bregovića, sa specijalnim gostom Mladenom Vojičićem Tifom, počeće u 20.00 časova, u petak, 13. januara.

U sklopu tradicionalne manifestacije "Beogradska zima" biće upriličen svečani doček i koncert na kojem će publika moći da uživa u popularnim hitovima "Bijelog dugmeta".

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Iz Grada pozivaju građane i goste Beograda da dođu i da uz proslavljene muzičare zajedno isprate staru i dočekaju Novu godinu po julijanskom kalendaru.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

dragačevo

Sijaće Dragačevo kao Las Vegas: Postavljaju se savremene trafo-stanice u Lučanima koje će osvetliti tunele na auto-putu ali i čitav kraj, poslednje čudo tehnike biće ugrađeno

Aktuelno

14:00

26 jul, 2024

Visoke temperature koje danima unazad pokoravaju Srbiju nisu omele vredne neimare koji rade na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki od Pakovraća do Požege da svoje poslove privode kraju. Trenutno je u toku elektrifikacija, a nove trafostanice vredne više od 700 miliona dinara osvetliće tunele kroz planinu Jelicu, Munjino brdo i Laz, ali i pola Dragačeva.

Komentari(0)

Loading