Sve spremno za predstojeće praznike, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim deonicama

Lepote Srbije

18:00

Aktuelno 0

Povećan broj inkasanata, a kanali za naplatu putarine u funkciji 24 sata bez pauze

Sve spremno za predstojeće praznike, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim deonicama
Shutterstock

Sitno se obrojova do prvog prazničnog vikenda, tokom kog se očekuje i pojačan intenzitet saobraćaja na svim deonica u Srbiji i graničnim prelazima. Iz preduzeća „Putevi Srbije“ poručuju da spremno i organizovano  dočekuju predstojeće praznike.

"Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze. Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji", kažu u JP Putevi Srbije.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

"Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, informišu se u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama", ističu u JP Putevi Srbije.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije" na linku.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Komentari(0)

Loading