FANTASTIČNA VEST ZA GRAD NA LIMU Nakon nekoliko godina čekanja dobija novo izletište na Ravnama

J. K.

20:11

Aktuelno 0

Stanovnici opštine na Limu uskoro će postati bogatiji za još jedno izletište u kom će moći da uživaju u svim čarima bogate prirode.

FANTASTIČNA VEST ZA GRAD NA LIMU Nakon nekoliko godina čekanja dobija novo izletište na Ravnama
Foto: Rina

 

Druga faza radova na izgradnji parka na Ravnama kod Prijepolja počinje za nekoliko dana, a obuhvatiće postavljanje devet drvenih nadstrešnica sa klupama, izgradnju mokrih čvorova, postavljanje četiri betonska roštilja i plastične cisterne za vodu zapremine od 8.000 litara.

Druga faza radova na izgradnji parka na Ravnama, vredna 3,85 miliona dinara, koju finansira Ministarstvo trgovine turizma i telekomunikacija poverena je građevinskoj firmi „Jonović gradnja“ iz Prijepolja, koja je bila i jedini ponuđač na raspisanoj javnoj nabavci. Radovi bi trebalo da počnu krajem avgusta, a rok za završetak posla je dva meseca.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Kada posao bude okončan, jedno od najlepših izletišta u Prijepolju biće privedeno nameni i dobiti upravljača, koji će se starati o njemu.

Prva faza uređenja izletišta Ravni završena je krajem 2019. godine, nakon toga zbog pandemije korona virusom, odložena je druga faza radova.

Komentari(0)

Loading