Svi se okreću kad ih vide: Andjela iz Ćuprije ima nesvakidašnjeg kućnog ljubimca, sama ga kupila sebi za svoj 18. rodjendan (FOTO)

Neobičan kućni ljubimac gimnazijalke Anđele Stojadinović iz Ćuprije privlači pažnju gde god da se sa njim pojavi. Ova mlada devojka sama je sebi za 18. rođendan kupila feretku - životinjicu koja izgledom podseća na lisicu ili tvora.

feretka
rina

- Mnogo volim životinje, imam ih dosta. Videla sam preko društvenih mreža i feretke i odmah sam poželela da imam jednu. Kupila sam je od jedne devojke iz Novog Sada, jer se ovde kod nas u Ćupriji baš teško nalaze. Dala sam mu ime Feliks jer je mužjak, započinje priču za RINU Andjela.

Feliks je kod Andjele oko tri meseca i za to vreme su postali prepoznatljivi u gradu. Novog člana u kući, kako kaže Anđela, svi su rado prihvatili. Ne samo porodica, već i ostali ljubimci koje ona ima.

- Feretke su jako druželjubive, vole da provode vreme sa drugim životinjama. Ja imam još i psa, papagaja i leminge, ali i ne spajam ih mnogo sa Feliksom dok se dobro ne upoznaju. Feretke su jako radoznale, ne plaše se ničega. Feliks spava baš dugo, a kad se probudi je veoma aktivan. Voli da se kupa, a u kadi neretko gnjuri i pliva, kaže Andjela.

Zbog velike ljubavi koju ima prema životinjama, ova srednjoškolka najvaljuje da će nakon Gimnazije upisati veterinu.

Slep a sve radi

LJUBIŠA JE FENOMEN Potpuno SLEP vešto barata OŠTRIM STRUGOM, vešt je bravar i još bolji stolar

Zanimljivosti

20:00

14 maj, 2024

Arilje – Ljubiša Đorđević iz sela Visoka kod Arilja već 15 godina živi u potpunom mraku, jer je zbog dijabetesa izgubio vid. Međutim, ovaj čovek pravi je fenomen u Srbiji, jer iako apsolutno slep on je fantastičan stolar i bravar, pa celo Arilje vrednom majstoru skida kapu. Ono što on uradi, tako spretno i precizno, neko ne bi mogao ni sa duplom dioptrijom.

Lubenica

SAVETI ZLATA VREDNI Evo kako da izaberete NAJSOČNIJU LUBENICU!

Zanimljivosti

20:00

13 maj, 2024

Ništa ne gasi žeđ u vrelim letnjim danima bolje od lubenice. Često je svrstavamo u voće, a ona je zapravo povrće i pripada porodici bundeva. Najlepšeg su ukusa i najslađe tokom leta, mada se mogu pronaći tokom cele godine. U nastavku teksta donosimo savete kako da izaberete najsočniju lubenicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading