OGLAS KOJI JE UJEDINIO MLADE NA INTERNETU Studentikinja objavila fotografiju i poruku "Poslednja šansa da pronađem svog plišanog drugara, svi su se odmah dali u akciju (FOTO)

Lepote Srbije

19:00

Zanimljivosti 0

Studentkinja iz Srbije je upravo zbog jedne takve stvari udružila sve mlade na internetu.

OGLAS KOJI JE UJEDINIO MLADE NA INTERNETU Studentikinja objavila fotografiju i poruku "Poslednja šansa da pronađem svog plišanog drugara, svi su se odmah dali u akciju (FOTO)
Shutterstock

 

Kada neka stvar za nas ima sentimentalnu vrednost, onda smo u stanju da uradimo sve kako bi uspeli da je sačuvamo, obnovimo ili ukoliko je izgubljena, pronađemo.

Studentkinja iz Srbije je upravo zbog jedne takve stvari udružila sve mlade na internetu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Neimenovana Srpkinja (23), inače student druge godine fakulteta podelila je na Reditu da traži istu plišanu igračku koju je nekada, kao mala, za svoj treći rođendan dobila. Kako je kaže, plišana žirafa sa njom prošla sve faze života, pa se vremenom i ishabala, želja joj je da pronađe istu.

"Poslednja šansa da pronađem svog plišanog drugara".

plišana igračka Printscreen/Reddit
 

Za svoj treći rođendan (rekla bih) dobila sam ovog malog drugara, i od tada je bio uz mene kroz sve faze života - od vrtića, škole, pa sve do sada (druge godine fakulteta).

Tufnica je kupljen u Srbiji, negde početkom 2000-tih. Da li je proizveden ovde, ili ga je neka prodavnica samo nabavila - ostaje pitanje; sasvim je moguće da je odavno zatvorena, ili je pripojena nekoj većoj kompaniji. Godinama pokušavam da pronađem Tufničinog blizanca, ali bih bila okej i sa nekim bratom od tetke (ako je ovaj primerak apsolutno nemoguće naći).

Kao što vidite na priloženim slikama, moj drugar nije baš u fantastičnom stanju; izbledeo je i potpuno istanjio, etiketu odavno nema, krpljen je više od 10 puta (iako tako možda ne deluje, ruke su morale ponovo da se prišiju).

"Poklon je od majke"

Nisam baš vešta u traženju ovakvih stvar, pa sam odlučila zatražiti vašu pomoć. Bilo kakva informacija mi mnogo znači", napisala je ona.

U više od 50 komentara, mladi iz Srbije su na razne načine pokušali da je upute gde bi istu igračku mogla da nađe a neki su odmah priskočili u pomoć tražeći je na internetu.

Onda se i sama studentkinja javila još jednom i napisala da joj je igračku kupila majka, najverovatnije u Beogradu, pa se zato nada da postoji šansa da neko negde ima istu ili barem neku dodatnu informaciju o njoj.

Komentari(0)

Loading