STARA VEROVANJA: Evo šta su naši preci stavljali u džep kako bi privukli novac

Lepote Srbije

11:00

Zanimljivosti 0

Večito tražimo magične načine kako da dođemo do novca, koliko god to negirali.

STARA VEROVANJA: Evo šta su naši preci stavljali u džep kako bi privukli novac
Shutterstock

U ljudskoj prirodi je da stalno tražimo prečice, a to je naročito vidljivo kada se govori o novcu. A čuveno pitanje glasi: Kako da brzo, i ako je moguće, što lakše, zaradimo pare?

I tu na scenu stupaju brojni “oprobani” načini za privlačenje novca.

Koliko god da su teška vremena, da bismo živeli u blagostanju moramo da se fokusiramo i usmerimo misli u tom pravcu. Mnogi ezoteričari tvrde da je spoljni svet rezultat naših misli i zato je moguće sve postići samo radom na sebi.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Da bi se steklo bogatstvo, važan je pravilan mentalni pristup jer svaka negativna misao, osećaj ili stanje svesti sprečava ulazak dobrog u život.

Na žalost, većina ljudi nije svesna činjenice da njihova podsvest odbija materijalno blagostanje. To se, pre svega, odnosi na negativne misli poput ”mnogo radim, a malo sam plaćen”, ”ne mogu to sebi da priuštim jer je preskupo, a moram da platim račune”, ”plašim se da to uzmem jer neću imati dovoljno novca do kraja meseca”.

Te destruktivne misli bukvalno odbijaju novac. Kako misliš tako će ti i biti, poslovica je koju svi dobro znamo.

Naši stari su verovali da zrno kukuruza – može da posluži kao talisman za novac. Potrebno je da svuda sa sobom nosite ovo zrno. Naime, samo zrno simboliše napredak, rast, prosperitet.

Ipak, kako biste bili sigurni i zaista privukli novac, potrebno je da tako i mislite, razmišljate i počnete da verujete da imate onoliko koliko želite. Bolje ćete se osećati, a čim se to desi, pare će početi da se slivaju u vaš džep…

Bar tako kažu stara verovanja.

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(0)

Loading