RENDE KORISTIMO SKORO SVAKODNEVNO, ALI POGREŠNO: Skrivena caka je genijalna i mnogo olakšava proces rendanja

Način na koji se pravilno koristi rende je fascinantan, a mnogi nisu znali za to.

Renda
Shutterstock

Uobičajena je pojava da svakodnevno koristimo određene stvari za koje se kasnije ispostavi da se koriste na drugačiji način, odnosno da sa malo mašte i kreativnosti mogu da budu višenamenske.

Jedan od tih predmeta je i rende koje ima gotovo savaka kuhinja. Za mnoge popularne stvari, posebno u okviru pripeme hrane, shvatimo da koristimo pogrešno, a među njima je i rende.

Sigurni smo da ovu spravu često koristite, kako za povrće tako i za kačkavalj ili čak neke voće, a kako je koristite? Da li je držite uspravno kao većina ljudi ili ipak znate za caku? Ovde pričamo o rendama sa tri, četiri ili više strana.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Na videu možemo da vidimo da redne zapravo možemo da držimo i vodoravno, a ne uspravno, piše Mirror.

Savet je da rende položimo vodoravno i umesto gore-dole, sir rendamo levo-desno. Na ovaj način će se usitnjeni komadići sira skupljati unutra i neće ići okolo.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Komentari(1)

Loading