ŽENA MU REKLA DA IZBACI STARU MAJKU: Pogledajte kakav je bio njegov odgovor i kako je zaprepastio sve!

Lepote Srbije

11:00

Zanimljivosti 2

Volite svoje majke i ne dajte na njih nikada!

ŽENA MU REKLA DA IZBACI STARU MAJKU: Pogledajte kakav je bio njegov odgovor i kako je zaprepastio sve!
Shutterstock

Na svojoj svadbi sin postavi svoju majku na čelo stola. Supruga mu se primakne i upita, šta će ta starica tu. Odmah da si je izbacio sa naše svadbe.

On joj odgovori: “To je moja majka”. Ali ona je i dalje insistirala da se ona izbaci sa njihove svadbe.

ŽENA MU REKLA DA IZBACI STARU MAJKU: Pogledajte kakav je bio njegov odgovor i kako je zaprepastio sve! Shutterstock/ilustracija
 

Sin priđe mikrofonu da bi čuli svi gosti i reče: “Ko će da kupi moju majku, prodajem je danas, koju cenu nudite. Jer mi je supruga ne voli”. Svi su začuđeno gledali u njega i niko nije odgovorio.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

On priđe svojoj majci uhvati je u krilo i reče:” Niko neće moju majku, e pa ja je hoću”! Izađe sa svojom majkom u naručju i ostavi nevestu sa gostima i ode sa majkom svojoj kući.

(Izvor: Opanak)

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO:

Rosa Satarić

ŽRTVA NEMILOSRDNOG NASILNIKA Rosa je stradala braneći čast, ako ste prošli Siminom ulicom, videli ste spomen obeležje, ovo je priča o njoj

Zanimljivosti

21:00

26 april, 2024

Mirosanda Satarić, 1968. godine, na uglu ulica Simine i Višnjićeve u Beogradu, ubijena je od strane policajca Milorada Golubovića. Tragično je stradala dok je šetala za ruku svoju šestogodišnju ćerku. Razlog za ovu tragediju bio je što je Mirosanda rekla “ne” navalentnom nasilniku. Policajac Milorad Golubović je presudio Mirosandi revolverom.

Komentari(2)

Loading
BOGDAN

03.01.2023 07:00

AKO JE OVO TACNO SVAKA CAST COVEKU STO GA MAJKA RODILA I ODGILA.I TO JE TO.JA LICNO NEBI DAO MAJCINU PAPUCU ZA NIKAKVU KURVETINU I TO JE TO.

Dane Licanin

04.01.2023 07:21

Svaka cast za mladozenju, drugacije i nije mogao odgovoriti na taj bezobrazluk i nevaspitanje. Jedino nije trebao majku da nudi na prodaju, cak ni u sali. Bolje da je tu rospiju na prodaju dao.