Zlatiborska kraljica ide na zasluženi odmor: Gold gondola do početka novembra radiće samo subotom i nedeljom

10:00

Turizam 0

Vrši se godišnji tehnički pregled i priprema za zimsku sezonu

gondola
rina

Najveća turistička atrakcija na Zlatiboru nakon uspešne letnje turističke sezone tokom koje je prevezeno na hiljade putnika od centra planine do vrha Tornika, ide na zasluženi odmor i na servisiranje.

- Zbog redovnog godišnjeg tehničkog pregleda i priprema za zimsku sezonu Gold gondola će, od 16. oktobra do 3. novembra, raditi subotom i nedeljom. Radno vreme gondole tokom oktobra je od 9 do 16 časova, a poslednja vožnja sa Tornika je u 17 časova, potvrđeno je za RINU u JP Gold Gondola.

Ova turistička atrakcija već godinama unazad obara rekorda i jedna je od najposećenijih u regionu, a tokom letnje sezone Ribničko jezero na kom se nalazi među stanica izuzetno je popularno.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

BONUS VIDEO

tvrđava Bač

PROZOR U PROŠLOST Otkrijte skrivene priče Bačke tvrđave

Turizam

10:32 >> 13:28

14 maj, 2024

Kada svaki slučajni ili namerni posetilac pređe stari zeleni most, direktno kroz kapiju “Šiljak” ulazite u istoriju. Atmosfera male ušorene ulice će vas poneti da vidite to najvelelepnije zdanje na levoj obali Dunava. Gordog srednjovekovnog diva u srcu Vojvođanske ravnice – Tvrđavu Bač.

Vranjska banja

VRANJSKA BANJA Skriveni biser juga Srbije

Turizam

16:00

11 maj, 2024

Vranjska Banja je gradsko naselje smešteno na nadmorskoj visini od 400 metara u priobalju Banjske reke, koja se uliva u Južnu Moravu sa desne strane. Ova banja ima bogatu istoriju i prirodne lepote.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading