GRADOVI, PLANINE, ILI NEŠTO TREĆE Koja je najskuplja destinacija za odmor u Srbiji?

Lepote Srbije

20:00

Turizam 0

Šta vi kažete?

GRADOVI, PLANINE, ILI NEŠTO TREĆE Koja je najskuplja destinacija za odmor u Srbiji?
Shutterstock

 

Srbija je generalno pristupačna turistička destinacija u poređenju sa mnogim drugim zemljama u Evropi. Međutim, neke destinacije mogu biti skuplje od drugih.

Pitali smo veštačku inteligenciju koje su to najskuplje turističke destinacije u Srbiji. Evo koja mesta prednjače.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Beograd

Kao glavni grad, Beograd je generalno skuplji od ostalih gradova u Srbiji. Smeštaj, restorani i opcije za zabavu mogu biti skuplje ovde, posebno u centru grada.

Novi Sad

Iako nije skup kao Beograd, Novi Sad i dalje važi za jednu od skupljih destinacija u Srbiji. Ovo posebno važi za vreme čuvenog muzičkog festivala Egzit, koji se održava u julu.

Kopaonik

Ovo planinsko odmaralište je popularna destinacija za skijanje i zimske sportove, ali je i skupa destinacija u odnosu na druga planinska mesta u Srbiji. Ovde mogu biti skuplji smeštaj, karte za lift i iznajmljivanje opreme.

Subotica

Ovaj grad je poznat po prelepoj secesijskoj arhitekturi, ali važi i za jednu od skupljih destinacija u Srbiji. Smeštaj i restorani u centru grada mogu biti skuplji nego u drugim gradovima.

Zlatibor

Iako je generalno pristupačna destinacija, Zlatibor može biti skuplji tokom špica turističke sezone. Smeštaj i restorani mogu biti skuplji u zimskim mesecima kada je odmaralište najpopularnije. Interesantno je da nam je veštačka inteligenicija i na pitanje koje su najjeftinije destinacije među odgovorima ponudila Zlatibor.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

seoski turizam

PRELEPA ŠUMADIJA Ovaj grad doživljava ekspanziju seoskog turizma, ovde se odmara i duša i telo!

Turizam

20:00

4 maj, 2024

Gornji Milanovac - Smeštena u srcu Srbije opština Gornji Milanovac ima veliki turistički potencijal. Tokom poslednjih godina prirodno bogatstvo koje im je Bog dao meštani ovog kraja sve češće odlučuju da podele sa drugima. Sve je više onih koji se odlučuju da se bave seoskim turizmom, a jedan od njih je i Branko Trbović iz sela Ozrem koji na svom imanju napravio pravi mali raj.

Komentari(0)

Loading