LEPA VEST SA SRPSKIH SKIJALIŠTA U rad puštene nove ski-staze

Lepote Srbije

12:00

Turizam 0

Kada je reč o visini snega na stazama, iz Skijališta Srbije navode da na Staroj planini ima do 30 centimetara utabanog snega na stazama, dok je na stazama Tornika utabano od 20 do 30 centimetara snega.

LEPA VEST SA SRPSKIH SKIJALIŠTA U rad puštene nove ski-staze
Shutterstock

 

Na Staroj planini je u rad puštena i žičara Babin zub, kao i vezni ski-lift Rudine, pripremljena je staza 5, kao i vezne ski-staze 5, 6 i 7, saopšteno je iz Skijališta Srbije.

U tom ski-centru radi i gondola Jabučko ravnište sa pripadajućim ski-stazama, kao i poligon za početnike.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Na Torniku su danas, pored plave staze, puštene u rad i crvene staze 1a i 1b, za skijaše rade šestosedna žičara i tri poligona za početnike, a u funkciji je i bob na šinama.

Kada je reč o visini snega na stazama, iz Skijališta Srbije navode da na Staroj planini ima do 30 centimetara utabanog snega na stazama, dok je na stazama Tornika utabano od 20 do 30 centimetara snega, prenosi "Tanjug".

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

tvrđava Bač

PROZOR U PROŠLOST Otkrijte skrivene priče Bačke tvrđave

Turizam

10:32 >> 13:28

14 maj, 2024

Kada svaki slučajni ili namerni posetilac pređe stari zeleni most, direktno kroz kapiju “Šiljak” ulazite u istoriju. Atmosfera male ušorene ulice će vas poneti da vidite to najvelelepnije zdanje na levoj obali Dunava. Gordog srednjovekovnog diva u srcu Vojvođanske ravnice – Tvrđavu Bač.

Vranjska banja

VRANJSKA BANJA Skriveni biser juga Srbije

Turizam

16:00

11 maj, 2024

Vranjska Banja je gradsko naselje smešteno na nadmorskoj visini od 400 metara u priobalju Banjske reke, koja se uliva u Južnu Moravu sa desne strane. Ova banja ima bogatu istoriju i prirodne lepote.

Komentari(0)

Loading