PROVEDI PRAZNIKE U SRBIJI Doček Nove godine u Vrnjačkoj Banji (FOTO)

J. K.

18:23

Turizam 0

Turistička organizacija Srbije ove zime preporučuje doček Nove godine u Vrnjačkoj Banji.

PROVEDI PRAZNIKE U SRBIJI Doček Nove godine u Vrnjačkoj Banji (FOTO)
TO Vrnjačka Banja

Turistička organizacija Vrnjačke Banje organizuje doček Nove godine na Trgu kulture u Vrnjačkoj Banji. Koncert je poklon opštine Vrnjačka Banja svim gostima i meštanima i besplatan je za sve posetioce. Na sam dan dočeka, u petak 31. decembra, svi gosti će imati prilike da uživaju koncertu čuvene grupe Ribja čorba , dok je za one najmladje spreman dnevni program gde će se družiti sa Deda Mrazom.

Program na bini će početi u 20h gde će kao predrupe nastupati lokalni rock bendovi, zatim mlada Zvezda granda Aleksa Perović, a već od 22h se očekuje nastup grupe "Riblja čorba". Iz Turističke organizacije poručuju da je Vrnjačka Banja pravo mesto za doček Nove godine i obećavaju dobru atmosferu i nezaboravan provod uz vatromet u ponoć.

 

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Za reprizu Nove godine u Vrnjačkoj Banji nastupaće trubački orkestar Dejana Jevđića i Mira Škorić, dok će 02. Januara publiku zabavljati Acapulko band i Miroslav Ilić.

Gostima će ukoliko bude bilo snežnih padavina u ponudi biti i skijanje na planini Goč koja se nalazi na samo 12 km od Vrnjačke Banje. Cena dnevnog ski passa je pristupačna i iznosi 800 dinara, dok je za noćno skijanje potrebno odvojiti 1000 dinara.

gornja gorevnica

Ne bih ovaj pogled na Kablar menjao ni za pogled sa Ajfelovog tornja: Nastavnik muzike vratio se u rodno selo, Radovan u Gornjoj Gorevnici napravio pravi raj

Turizam

14:00

27 april, 2024

Gradsku vrevu i sivilo asfalta nastavnik muzike iz Čačka, Radovan Tanasijević, odlučio je da zemeni vedrim nebom i cvrkutom ptica. Vratio se u svoje rodno selo Gornju Gorevnicu i na imanju svojih predaka napravio pravi mali raj, za oči i za dušu. Na ognjištu je obnovio sve kao što je bilo nekad, kao što su to činili naši preci.

Komentari(0)

Loading