OVA SRPSKA PLANINA OPRAVDALA JE TITULU NAJPOSEĆENIJE Dvevno boravilo preko 25 hiljada posetilaca i uživalo u njenim čarima

Jelena Vamović

09:28

Turizam 0

Zlatibor je i ovog leta opravdao titulu najposećenije planine u Srbiji tokom letnjih meseci bio je pun turista, oko 25.000 dnevno ovde ih je boravilo.

OVA SRPSKA PLANINA OPRAVDALA JE TITULU NAJPOSEĆENIJE Dvevno boravilo preko 25 hiljada posetilaca i uživalo u njenim čarima
shutterstock

 

OUni koji se odluče da odmor na Zlatiboru provedu tokom oktobra mogu očekivati jednako kvalitetan i sadržajan boravak.

rina.rs

Svi lokaliteti u okolini Zlatibora biće otvoreni za posetioce. Turističke agencije svakodnevno organizuju jednodnevne izlete. Od 1. oktobra radno vreme Info centra na Kraljevom trgu je od 9 do 17 časova svakog dana. Radno vreme Stopića pećine do 23. oktobra je od 9.30 do 18 časova. Vodopad u Gostilju tokom oktobra radiće od 9.30 do 18, a Muzej „Staro selo” u Sirogojnu od 9 do 19. Posetioci kaubojskog grada „El Paso siti” moći će da obiđu ovaj tematski park na Vodicama svakog dana od 10 do 19 časova.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

rina.rs

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

 

Najduža panoramska žičara na svetu „Gold gondola“ od 2. oktobra radiće od 9 do 15 časova radnim danima (poslednja vožnja sa Tornika je u 16 časova), a vikendom od 9 do 16 časova (poslednja vožnja sa Tornika je u 17 h).

rina.rs

Radno vreme Avantura parka je od 10 do 17, dok Dino park radi svakog dana od 10 do 18. Svi posetioci Drvengrada u Mokroj Gori moći će da uživaju u sadržajima naselja našeg proslavljenog filmskog režisera Emira Kusturice koje je sagrađeno u lokalnom etno stilu svakoga dana od 9 do 22 časa, dok će vožnja muzejskim vozom „ćirom” na „Šarganskoj osmici” biti dostupna do 15. oktobra i to uz polaske u 10.30 i 13.30. časova.

 

(Izvor: Rina.rs)

gornja gorevnica

Ne bih ovaj pogled na Kablar menjao ni za pogled sa Ajfelovog tornja: Nastavnik muzike vratio se u rodno selo, Radovan u Gornjoj Gorevnici napravio pravi raj

Turizam

14:00

27 april, 2024

Gradsku vrevu i sivilo asfalta nastavnik muzike iz Čačka, Radovan Tanasijević, odlučio je da zemeni vedrim nebom i cvrkutom ptica. Vratio se u svoje rodno selo Gornju Gorevnicu i na imanju svojih predaka napravio pravi mali raj, za oči i za dušu. Na ognjištu je obnovio sve kao što je bilo nekad, kao što su to činili naši preci.

Komentari(0)

Loading