Čačanke i Čačani u novu 2024. godinu ulaze sa Peđom Jovanovićem, 13 dana kasnije nastupa legenda - Goran Bregović
Oduševljena sam izborom, sad znam gde ću za doček
Oduševljena sam izborom, sad znam gde ću za doček
Planine u Srbiji sa svakom godinom postaju sve popularnije destinacije tokom zime. Sa rastućom ponudom, one postaju i prvi izbor za proslavu Nove godine sve većeg broja posetilaca.
Mnogi su već počeli da se pitaju da li da počnu sa ukrašavam doma i da li je rano da okite jelku?
Ekipa portala "Lepote Srbije" svojim čitaocima želi srećnu srpsku Novu godinu.
U organizaciji grada Beograda, za doček srpske Nove godine biće upriličen svečani doček na Trgu Republike.
Naime, većina nas zna da je ova "dupla" proslava nastala nakon promene kalendara, i da je ovo "Julijanska Nova godina", ali kada je reč o proslavi u Srbiji, to je samo delimično tačno.
Umesto hotela sa pet na Kablaru ih dočekao pogled sa hiljadu zvezdica
Sa njima slavilo 10.000 ljudi i trubači
Ako ste imali nedoumicu kako da čestitate prijateljima.
Preukusna torta od sočnog krema privukla je pažnju domaćica i ljubitelja slatkiša širom sveta.
Molimo Vas za minut Vaše pažnje...
Ako želite da budete srećni, radosni, ispunjeni, zdravi, da imate uvek para u novčaniku, ali i da vas Bog čuva, pročitajte ovih nekoliko običaja koja se praktikuju širom Srbije
Stara godina se završava, a nova već svetli pred nama. Novi počeci su važni i možda ovo bude jedna od najlepših.
Pripremljen je bogat program za novogodišnje praznike
Čestitajte predstojeće praznike na ispravan način
Poznato šta nas čeka tokom novogodišnje noći.
Na Zlataru danima unazad popunjeni svi smeštajni kapaciteti, za Novogodišnje praznike biće puna kao šibica