GOTOV JE ZA SAMO 20 MINUTA Napravite preukusan kolač koji će deca obožavati
Deca obožavaju da jedu najkremastije čokoladne kuglice sa orasima i keksom, ali neće moći da odbiju ni ove kocke sa orasima i čokoladom.
Sitne kolače redovno jedemo na slavama, ali ne morate da čekate neku posebnu priliku da ih napravite.
Možda vas zanima:
ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.
STARI, DOBRI SLATKIŠ KOJI SVI OBOŽAVAJU Uz ovaj recept nema greške, generacije su odrasle uz njih
Svi su odrasli na ovim kolačima.
Možda vas zanima:
ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.
STARI, DOBRI SLATKIŠ KOJI SVI OBOŽAVAJU Uz ovaj recept nema greške, generacije su odrasle uz njih
Svi su odrasli na ovim kolačima.
Možda vas zanima:
ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.
STARI, DOBRI SLATKIŠ KOJI SVI OBOŽAVAJU Uz ovaj recept nema greške, generacije su odrasle uz njih
Svi su odrasli na ovim kolačima.
Deca obožavaju da jedu najkremastije čokoladne kuglice sa orasima i keksom, ali neće moći da odbiju ni ove kocke sa orasima i čokoladom.
Sitni, ukusni, jednostavni za pravljenje.
Ne treba vam više od dvadeset minuta, a uživaćete u njima više nego u bilo kojoj torti.
Recept i sastojci su ispred vas:
18 kašika vode
250 g mlevenog keksa
100 g čokolade
250 g šećera
100 g krupno seckanih oraha
210 g margarina
150 g mlevenih oraha
Ovo je način pripreme:
Šećer i vodu staviti da provri. Skloniti sa vatre i dodati margarin, mešati da se istopi. Sipati mlevene orahe, keks, iseckane orahe i izmešati.
Dodati istopljenu čokoladu i dobro sjediniti u glatku smesu.
Sipati u manji pleh i viljuškom prošarati po površini.
Staviti u frižider da se stegne, pa iseći na kocke.
Uživajte u ovom kolaču.
LAGAN A PREUKUSAN Zapečeni karfiol koji će vas oduševiti
Nekada poželimo da pojedemo nešto lagano bez mnogo kalorija a da je ukusno i zdravo. Zapečeni karfiol je idealan izbor za ovakav obrok.
ŠUMADIJSKI Tradicionalni recept za NAJBOLJI KAČAMAK koji ćete probati!
Kačamak je omiljeno srpsko jelo i svaki kraj ima neku svoju verziju, Šumadijski kačamak je ipak poseban zbog jednog sastojka.
OVAKO U LESKOVCU SPREMAJU SOČNE MEDALJONE PUNJENE KAČKAVALJEM: Baka otkrila recept od kog polazi VODA NA USTA
Napravite ukusan ručak i uživajte u jelu
VRANJANSKA PITA Samsa je stari recept ovog kraja koji svi OBOŽAVAJU!
Vranjanska samsa je tradicionalna pita karakteristična za jugoistočnu Srbiju, posebno za Vranje. Iako se često naziva “lisnatom pitom”, vranjanska samsa je zapravo prazna pita.
VINSKI PUTEVI SRBIJE Od Nemanjića do danas, na OVIM mestima ćete uživati u NAJBOLJIM UKUSIMA
Geografski položaj i klima Srbije omogućavaju stanovnicima iz gotovo svih delova zemlje da gaje vinovu lozu.
Komentari(0)