BOLJI RUČAK OD MUĆKALICE VLAŠKIH ROMA NEĆETE NAĆI: Pripremite ovako mleveno meso i 3 DANA ĆETE BITI SITI
Neobičan recept za mućkalicu sa svinjskim mlevenim mesom, pečurkama i paradajzom.
Zanimljiv i neobičan način za pripremu mlevenog mesa, koji obavezno morate da probate.
Potrebno je:
3 glavice crnog luka
4-5 paprike
3 paradajza
500ml. junećeg bujona
800gr. svinjskog mesa
začini: so, biber, suvi začin, ljuta začinska paprika, list lovora.
1 kašika brašna
350 grama slanine
Sir
Priprema:
Predinstajte crni luk i šampinjone. Dodajte paradajz i papriku, a potom i meso i dinstajte sve dok ne omekša. Dodajte slaninu i kašiku brašna. Zatim prebacite u vatrostalne činije, pospite sirom i zapecite u rerni.
Možda vas zanima:
MUĆKALICA VLAŠKIH ROMA: Ručak koji je tako dobar da ćete ga praviti svaka 3 dana
Malo neobičan, ali preukusan obrok kojem niko neće moći da odoli
VOJVOĐANSKA MUĆKALICA Evo kako brzo spremiti ovo tradicionalno jelo
Pravljenje ovog tradicionalnog jela ne zahteva puno vremena, a krajnji rezultat je izuzetno ukusan
Možda vas zanima:
MUĆKALICA VLAŠKIH ROMA: Ručak koji je tako dobar da ćete ga praviti svaka 3 dana
Malo neobičan, ali preukusan obrok kojem niko neće moći da odoli
VOJVOĐANSKA MUĆKALICA Evo kako brzo spremiti ovo tradicionalno jelo
Pravljenje ovog tradicionalnog jela ne zahteva puno vremena, a krajnji rezultat je izuzetno ukusan
Možda vas zanima:
MUĆKALICA VLAŠKIH ROMA: Ručak koji je tako dobar da ćete ga praviti svaka 3 dana
Malo neobičan, ali preukusan obrok kojem niko neće moći da odoli
VOJVOĐANSKA MUĆKALICA Evo kako brzo spremiti ovo tradicionalno jelo
Pravljenje ovog tradicionalnog jela ne zahteva puno vremena, a krajnji rezultat je izuzetno ukusan
Prijatno!
Tajna najboljih ćevapa i pljeskavica: Ovo je savršena razmera mesa i začina
Bez obzira na godine ili gurmansko iskustvo, ćevapi i pljeskavice su omiljeni mesni delikates. Koliko god često posluženi na tanjirima trpeze, priprema ćevapa često je predmet rasprave.
ŠNICLE OD TIKVICA: Unesite potrebne vitamine i minerali i uživajte u preukusnom obroku (RECEPT/VIDEO)
Tikvice su izvanredan izvor vitamina C, magnezijuma, vitamina A, kalijuma, vlakana, fosfora, bakra i vitamina B2
POSNA PROJA OD SAMO 4 SASTOJKA: Domaća, a najlepša - starinski recept koji se prenosi sa kolena na koleno
Domaća posna proja od četiri sastojka je najlepša, a recept se prenosi sa kolena na koleno
ZRNO PUNO ZDRAVLjA Kako da pravite PŠENIČNE KLICE i za šta su sve dobre
Pšenične klice su izuzetno zdrave i nutritivno bogate namirnice koje se dobijaju klijanjem pšeničnih zrna.
POSNA PASTA SA KOZICAMA Dašak mediterana u iščekivanju Vaskrsa, brzo a preukusno jelo
Ova pasta je prelepo i jednostavno jelo, idealno za dane posta, miriše na leto i more.
Komentari(0)