STARINSKA POSLASTICA SA VIŠNJAMA Kolač koji je ponovo u trendu, omiljen je svim ljubiteljima "slatkog", sprema se brzo!
Sezona je višanja i pravo vreme za pripremu kolača sa višnjama.
Potrebni sastojci :
2 jajeta
1 čaša šećera
1 čaša mleka
1/2 čaše ulja
2 čaše brašna
1 prašak za pecivo
1 vanilin šećer
+300 g višanja
Priprema:
Pomešamo sve sastojke i kolač pečemo u zagrijanoj rerni na 180 stepeni 20 minuta.
PRIJATNO!
PREUKUSAN Pastirski gulaš iz vremena naših baka, slastan obrok koji nas vraća u detinjstvo
Pastirski gulaš podsetiće vas na prošlost, tradiciju i vreme kad se hrana spremala dugo i sa puno ljubavi.
PUNJENE PAPRIKE NA KAFANSKI NAČIN: Izdašan ručak za celu porodicu, mogu da stoje i do 3 dana, a ukus obara s nogu
Donosimo vam recept za punjene paprike na kafanski način, čiji ukus obara s nogu.
Uštipci sa kajmakom: Tradicionalni domaći recept za savršeni doručak
Uštipci su jedno od omiljenih jela u srpskoj kuhinji, idealni za doručak ili užinu. Ovo jednostavno i brzo jelo, uz dodatak kajmaka, donosi savršen spoj ukusa i hrskavosti. Pripremite se da osvojite srca vaših ukućana ovim domaćim receptom.
SPECIJALITET KAKAV SE SLUŽI SAMO U NAJBOLJIM RESTORANIMA: Sada otkriven TAJNI RECEPT za gulaš sa MESOM i POVRĆEM
Isecite meso na kockice, pa stavite u šerpu u koju ste prethodno stavili 80 g putera
Kada bi se na Evroviziji birala hrana, evo na kom mestu bi bila Srbija
TasteAtlas bio je inspirisan Evrovizijom, zbog čega je napravio listu najbolje hrane u Evropi.
Komentari(0)