TRADICIONALNI BAKIN SLATKIŠ Prefinjen miris i ukus oblande sa orasima, keksom i čokoladom
Recept koji morate probati!
Potrebno je:
1 oblanda
1/2 l čokoladnog mleka
Možda vas zanima:
ODUŠEVITE SEBE I UKUĆANE Hilandarski kolač je odličan izbor ako želite da se zasladite
Iako nema nikakve veze sa Hilandarom, pretpostavlja se da je dobio takvo ime jer se uvek pravi u posnoj verziji, a po ukusu može da parira daleko skupljim poslasticama.
SLATKIŠ KOJI VOLI CELA SRBIJA Recept koji će oduševiti celu porodicu
Nikad jednostavniji recept.
Možda vas zanima:
ODUŠEVITE SEBE I UKUĆANE Hilandarski kolač je odličan izbor ako želite da se zasladite
Iako nema nikakve veze sa Hilandarom, pretpostavlja se da je dobio takvo ime jer se uvek pravi u posnoj verziji, a po ukusu može da parira daleko skupljim poslasticama.
SLATKIŠ KOJI VOLI CELA SRBIJA Recept koji će oduševiti celu porodicu
Nikad jednostavniji recept.
Možda vas zanima:
ODUŠEVITE SEBE I UKUĆANE Hilandarski kolač je odličan izbor ako želite da se zasladite
Iako nema nikakve veze sa Hilandarom, pretpostavlja se da je dobio takvo ime jer se uvek pravi u posnoj verziji, a po ukusu može da parira daleko skupljim poslasticama.
SLATKIŠ KOJI VOLI CELA SRBIJA Recept koji će oduševiti celu porodicu
Nikad jednostavniji recept.
300 g šećera
100 g mlevenih oraha
300 g mlevene plazme
100 g čokolade za kuvanje
100 g margarina
Priprema:
U posudu za kuvanje sipajte čokoladno mleko, dodajte šećer, margarin, izlomljenu čokoladu i pustite da vri neki minut.
Zatim dodajte mlevene orahe i mleveni keks i sve zajedno kuvajte dok ne dobije dovoljnu gustinu.
Sklonite, malo prohladite, dodajte margarin, sve izmiksajte, pa filujte oblandu. Ostavite je da se dobro ohladi i stegne. Secite na željene komade i poslužite.
STARA MAĐARICA OTKRILA KAKO PRAVI NAJUKUSNIJI GULAŠ: Bez 1 vrste mesa ga ne sprema - trik zna samo iskusna kuvarica
Mađarska kuvarica otkrila da pravi najukusniji gulaš sa svinjetinom, a taj trik znaju samo profesionalci
SVEČANA ĐURĐEVDANSKA SALATA: Sprema se očas posla, a ukusnija je od bilo koje
Otkrivamo vam kako se pravi đurđevdanska salata, kraljica slavske trpeze.
RAPSODIJA UKUSA Sočni jagnjeći but, prste da poližeš
Vreme posta je iza nas, bogata trpeza je u svakoj slavljeničkoj kući, a mi vam donosimo recept za fenomenalno spremljen jagnjeći but, u slučaju da vam ponestane pečenja.
NAJLEPŠA POSLASTICA SA LEŠNIKOM ZA USKRS: Grilijaš torta - kremasta, raskošna, recept kakav samo može da se poželi
Grilijaš torta je najlepša poslastica sa lešnikom za Uskrs
POSNA PITA SA SUVIM ŠLJIVAMA Brzo se sprema a još brže jede
Post privodimo kraju, ali nikad nije na odmet neki brz a ukusan posni recept, naročito ako je poslastica u pitanju.
Komentari(0)