HIT! LJudi nisu mogli da veruju šta vide u gradskom autobusu

15:00

Aktuelno 0

U autobusu gradskog prevoza u Beogradu, koji saobraća na liniji 54, putnici su fotografisali ni manje ni više nego - kancelarijsku stolicu.

Autobus
Printscreen

I taman kad pomislimo da smo videli sve prizore iz javnog prevoza desi se nešto što nas šokira, prijatno iznenadi ili dobro nasmeje.

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se objava sa fotografijom stolice koja stoji na sredini autobusa.

Sudeći po reakcijama građana verovatno su svi putnici gledali u ovaj prizor iznenađeni, dok je mnoge i nasmejao. Pojedinci su rešili da fotografišu i objave na društvenim mrežama.

Autobus Printscreen
 

 

 

ivanjičke krave

Neverovatno - ovo ima samo u Srbiji: Goran kupio 16 krava i napravio veselje za 300 ljudi, pop došao i osveštao mu dupke punu štalu

Aktuelno

12:00

13 maj, 2024

Srbija je poznata po svojim velikim veseljima koja traju i po nekoliko dana. Tada se uživa u društvu, muzici i ukusnoj domaćoj hrani. I dok se razlozi za veselja u srpskom narodu već dobro znaju, jedan domaćin iz ivanjičkog sela podno planine Mučanj iznenadio je sve. Naime, Goran Kurćubić kupio je 16 krava, napunio je svoju štalu do poslednjeg mesta i odlučio je to da proslavi sa svojim komšijama, prijateljima i rodbinom. Napravio je veselje za pamćenje.

muzej košarke

Čačak dobija Muzej košarke, u toku završni radovi: Sportska legenda Radmilo Mišović poručuje - ovo je ogromna stvar za srpski sport

Aktuelno

11:00

13 maj, 2024

Grad na Moravi odavno je poznat kao grad košarke, jer su upravo u Čačku potekla neka od najvećih imena u sportu pod obručima. Sada se u samom centru grada pravi jedinstveni Muzej košarke, a u toku su završni radovi. Grad koji je iznedrio veliki broj reprezentativaca ne mora da brine ni za košarkaški podmladak, samim tim gradu na Moravi i jeste potrebna ustanova kakva je Muzej košarke upravo zbog legendi koje su ime Čačka odnele u svet. Košarkaše legende kao što su Radmilo Mišović, Dragan Kićanović i Željko Obradović imaće svoje posebno mesto u Muzeju košarke, njima će biti posevećen „Hol slavnih”.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading