KAKVA JE SITUACIJA NA SRPSKIM PUTEVIMA Putari od tri sata jutros na terenu u borbi sa snegom

16:00

Aktuelno 0

Svi pravci na teritoriji Moravičkog i Zlatiborskog okruga za sada prohodni

saobraćaj
rina

Sneg na području Zapadne Srbije ne prestaje da pada satima, ali za sada nije zadao veće problema ni na gradskom, a ni na ruralnom području.

Visina snežnog pokrivača na planini Goliji tokom noći porasla je za oko deset centimetara, sve ekipe su na terenu i saobraćaj se odvija bez većih problema.

Mehanizacija tokom noći i ranih jutarnjih sati angažovana je na čitavoj teritoriji grada Čačka, pa su svi putevi prohodni.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Radnici tri naša Javna preduzeća „Moravac", „Gradsko zelenilo" i „Komunalac", kojima je povereno održavanje su na terenu još noćas od tri sata. Svi putni pravci su ovog jutra prohodni u samom gradu. Kada je u pitanju seosko područje, radnici „Moravca" i „Gradskog zelenila" su od noćas na terenu, čiste i posipaju sol, rekao je za RINU Miloš Stevanić pomoćnik gradonačelnika Čačka.

On dodaje da je preko mesnih zajednica regulisana nabavka voza i goriva, tako da su i na seoskom poručju svi putevi prohodni.

Na teritoriji Zlatiborskog okruga svi putevi su takođe prohodni i nema zastoja u saobraćaju.

Despotovica

STREPELI OD POPLAVA U ovom gradu se uređuje korito reke i staze za šetnju

Aktuelno

16:00

16 maj, 2024

Gornji Milanovac - Reka Despotovica koja protiče kroz Gornji Milanovac u prošlosti je stanovnicima zadavala velike probleme, naročito usled priliva bujičnih voda sa Rudnika kada je neretko dolazilo do njenog izlivanja. Ružne slike poplava iz ovog dela Srbije konačno će postati prošlost jer je u planu potpuno uređenje rećnog korita, izgradnja dva brane na ulazu u Gornji Milanovac koje će maksimano smanjiti svaki rizik od poplava u budućnosti.

Malina

ZA BERBU CRVENOG ZLATA Oglasi za dnevnice od 4.000 dinara, smeštaj i hrana obezbeđeni! (FOTO)

Aktuelno

20:00

15 maj, 2024

Ivanjica - Iako se o otkupnoj ceni ali i rodu crvenog zlata u Srbiji još uvek polemiše, malinari ivanjičkog kraja su bez obzira na sve teškoće, već počeli da traže radnike. Oglasi za beračima već su preplavili društvene mreže i lokalne portale. Pronaći adekvatnu radnu snagu već godinama unazad nije nimalo lako, iako za nepunih mesec dana rada mogu dobro da zarade.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading