U ovoj čačanskoj firmi zaposlenima plate skočile blizu hiljadu evra

12:00

Aktuelno 0

Oni su lideri u razvoju namenske industrije

sloboda
rina

Kompanija Sloboda privodi kraju veoma uspešnu poslovnu godinu, a na osnovu već ugovorenih poslova može se zaključiti da će naredne dve godine biti još uspešnije. Stalan rast poslovanja skoro je duplirao broj zaposlenih u odnosu na 2010. godinu, pa sada u fabrici radi oko 2 300 radnika.

- Dobro poslovanje omogućilo je komapaniji novo povećanje zarada za 17.83%, tako da će novembarska prosečna plata u kompaniji iznositi 103.414 dinara, skoro 3 puta više u odnosu na 2010. godinu kada je iznosila 35.377 dinara - kažu u menadžmentu ove kompanije za RINU.

sloboda rina
 

U kompaniji smatraju da su jedan od ključnih razloga za uspeh kompanije, investiciona ulaganja koja su u poslednjih 10 godina premašila 40 miliona evra. Kompanija je i društveno odgovorna i kao takva bila je jedan od najznačajnijih donatora čačanske bolnice, a poslednjih godina drastično su uvećana i ulaganja u ekološki odgovornije poslovanje.

maketar

Neobična kolekcija od koje zastaje dah: Slobodan iz Užica godinama skuplja i sklapa makete automobila, da sastavi fiću bilo je potrebno čak 700 dana, ali nije odustao

Aktuelno

20:00

1 maj, 2024

Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

paratriatlonac

Za njega prepreka nema, sve ih uspešno ruši: Lazar je najuspešniji čačanski paratriatlonac, iako ima svega dva posto vida njegova svaka njegova medalja sija najsjajnije

Aktuelno

19:00

1 maj, 2024

Čovekovo zdravlje je pravi dragulj o kome često i ne razmišljamo, a zdrava spoljašnost često počinje iz unutrašnjosti o čemu svedoči i Lazar Filipović, uspešan patriatlonac koji vidi svega dva odsto. On je osoba zdravog duha i za njega ne postoje barijere, svaku prepreku uspešno predje uprkos hendikepu.

Komentari(0)

Loading