"NUDIM 4.000, 10.000, 11.500" Traži, kaže, 13.000 "evrova", ali niko ne da punu cenu nego liciritaju! Rat na mrežama za ovu kućicu

Lepote Srbije

13:00

Aktuelno 0

Dugo neka ponuda nije izazvala ovoliko interesovanja koliko Duškina za vikendicu u okolini Negotina koju prodaje lično bez posrednika, a ponudu s fotografijama objavila je na jednom lokalnom Fejsbuk oglasniku.

kućica
Printscreen/Facebook

Ona za vikendicu sa slika traži, kaže, 13.000 evrova. Samo što ju je ponudila na prodaju, pre oko 16 sati, već je buknuo "rat" pa su potencijalni kupci samoinicijativno licitirali, procenjivali i nudili od 4.000 evra, preko 10.000, pa sve do 11.500.

Većina ih je iz nekog razloga bila ljuta što nije rekla ni koliko kvadrata ima, ni gde se tačno nalazi, a ni koliki je plac. Mnogi su tražili i slike "unutra" da se vidi kako sve to izgleda.

Od samog interesovanja za kuću, veće je bilo za raspravu pa su se u jednom trenutku i "pokačili" ko je u pravu - oni što nisu tražili dodatne informacije ili oni što su navodno zakerali o detaljima.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Jedan je čak napisao i sledeće:

- Pa šta ti teško da napišeš gde se nalazi, neće ruka da ti otekne, kako da te zove neko iz Švedske...

A evo i kako kućica izgleda... Baštica, lozica, veliki sto u hladovini, prizemlje i sprat sa spoljnim stepeništem, a dvorišna česma ozidana, od cigle, u obliku rakijskog burenceta.

 

@lepotesrbijee Verujemo da ste se pitali koji su to najlepši vidikovci u Srbiji. U ovom videu predstavićemo vam šest mesta u Srbiji koja morate posetiti. Nećemo mnogo opisivati poglede sa ovih vidikovaca, jer je to stvar ličnog doživljaja.  Opustite se i uživajte! 🇷🇸 #fypシ #fyp #srbija #ovojesrbija #srbijanadlanu #lepotesrbije ♬ original sound - LepoteSrbije

 

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading