U knjižicama imaju samo suve petice: Vukovci iz Lučana dobili vredne poklone za svoj marljiv trud i rad

12:00

Aktuelno 0

Oni su ponos Dragačeva

vukovci
rina

Da opština Lučani i te kako ima svetlu budućnost i da u njoj ima mnogo omladine za ponos, najbolje pokazuje veliki broj đaka koji je školsku godinu sa svim peticama. Najboljim dragčevskim đacima kao poklon uručeni su laptopovi, a mnogo sreće u budućem školovanju poželeo im je i predsednik opštine Milivoje Dolović.

- Opština Lučani nastavlja lepu praksu koju smo započeli pre tri godine. Našim dragim vukovcima, ukupno je njih 14 , danas su uručeni prigodni pokloni od strane lokalne samouprave. Oni su dobili laptop računare koji će im svakako koristiti u nastavku školovanja. Mi, kao lokalna samouprava, trudimo se da omogućimo uslove za bolji društveni život mladih u Lučanima.

Ulagannje u obrazovanje, mladost i sport na teritoriji Dragačeva nikad nije bilo upitno. A bolje uslove dobiće i učenici srednje škole u Guči.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Sutra, 1.septembra, posle 18 godina konačno puštamo u rad sportsku halu u Lučanima. Sve je završeno i dajemo je izdvojenom odeljenju Srednje škole “Dragačevo“ Guča na gazdovanje. Ove godine je novina i to da će svi naši odlični đaci sa teritorije opštine Lučani, od petog do osmog razreda, kao i učenici srednje škole, u toku naredne nedelje dobiti vaučere za noćno i dnevno kupanje na bazenu u Sportskom centru u Guči, koji će važiti do kraja ove i naredne godine“, rekao je Dolović.

Pokloni za đake od lokalne samouprave su lep gest i priznanje za ostvarene rezultate, ali i podsticaj za još veće uspehe u budućnosti.

Vrtić

ODLIČNE VESTI ZA RODITELJE Ovo mesto dobija preko potreban VRTIĆ!

Aktuelno

18:00

14 maj, 2024

Čačak - Posle sela Zablaće, još jedan vrtić se gradi na teritoriji grada Čačka i to u Trbušanima, a prema najavama gradonačelnika radovi počinju na leto. Novi vrtić, u kome će biti mesta za oko 80 dece, nalaziće se pored objekta isturenog odeljenja OŠ “Tanasko Rajić“ u Trbušanima, čija je rekonstrukcija u toku.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading