Paketomat ili kućna dostava - pitanje je sad?

Lepote Srbije

17:19

Aktuelno 0

Šta treba znati za pravi odgovor na ovo važno pitanje iz organizacije funkcionisanja vašeg doma?

Poštin paketomat
Alo

Korisnicima donosi brojne pogodnosti u odnosu na tradicionalan način isporuke pošiljaka.


420 Poštinih paketomata dostupno je na prometnim i lako dostupnim lokacijama u celoj zemlji, u najvećim i svim većim gradovima i mestima gde je najveći broj paketa za isporuku i gde često primaoci pošiljaka veći deo dana nisu kod kuće, čime je mreža Poštinih paketomata raširena do nacionalne pokrivenosti. U planu je širenje mreže sa još 1.500 Poštinih paketomata širom Srbije. 

Ova usluga predstavlja brzu, laku i pametnu opciju dostave pošiljaka, sa brojnim prednostima za korisnike: 

olakšavaju kupovinu na internetu, jer korisnici znaju da će ih paketi čekati u izabranom paketomatu i lakše se opredeljuju za kupovinu odabirom ove usluge; 

štedi vreme – mogućnost za preuzimanje paketa 24 sata 7 dana u nedelji 365 dana u godini; bez obaveze čekanja dostavljača, kojima je tako omogućeno da dostave pakete i u vreme kada primaoci nisu kod kuće.
laka dostupnost – paketomati su instalirani na javnim, prometnim i lako dostupnim lokacijama – korisnici pakete mogu usmeriti na paketomate kojima im je najlakše i najbrže da pristupe, u vreme koje im najviše odgovara, bez čekanja kurira; 
usluga je dostupna svima – registrovanim i neregistrovanim korisnicima, bez i sa mobilnom aplikacijom, i sa bilo kojim telefonom, pametnim ili klasičnim; 
lako i jednostavno korišćenje – svi podaci potrebni za preuzimanje paketa šalju se na mobilni telefon, a na svakom paketomatu istaknuta su uputstva za upotrebu. 

Korisnici koji se opredele za korišćenje aplikacije, što je preporuka zbog ubrzanog razvoja čitavog seta novih funkcionalnosti, aplikaciju Direct4.me App mogu preuzeti na Apple iOS app i Play prodavnici.

 

Despotovica

STREPELI OD POPLAVA U ovom gradu se uređuje korito reke i staze za šetnju

Aktuelno

16:00

16 maj, 2024

Gornji Milanovac - Reka Despotovica koja protiče kroz Gornji Milanovac u prošlosti je stanovnicima zadavala velike probleme, naročito usled priliva bujičnih voda sa Rudnika kada je neretko dolazilo do njenog izlivanja. Ružne slike poplava iz ovog dela Srbije konačno će postati prošlost jer je u planu potpuno uređenje rećnog korita, izgradnja dva brane na ulazu u Gornji Milanovac koje će maksimano smanjiti svaki rizik od poplava u budućnosti.

Malina

ZA BERBU CRVENOG ZLATA Oglasi za dnevnice od 4.000 dinara, smeštaj i hrana obezbeđeni! (FOTO)

Aktuelno

20:00

15 maj, 2024

Ivanjica - Iako se o otkupnoj ceni ali i rodu crvenog zlata u Srbiji još uvek polemiše, malinari ivanjičkog kraja su bez obzira na sve teškoće, već počeli da traže radnike. Oglasi za beračima već su preplavili društvene mreže i lokalne portale. Pronaći adekvatnu radnu snagu već godinama unazad nije nimalo lako, iako za nepunih mesec dana rada mogu dobro da zarade.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading