NOVAK ĐOKOVIĆ I NIKOLA JOKIĆ NA ZVEZDARI Murali dvojice junaka nacije ukrasili studentski dom

14:03

Aktuelno 1

Upravnik doma Mladen Čukanović je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografije i video-snimak završenih murala koji zaista izgledaju moćno

mural
Printscreen

Novak Đoković i Nikola Jokić su osvajanjem Rolan Garosa, odnosno titule NBA prvaka, stavili Srbiju u centar pažnje i "naterali" svetske medije i pojedine kolege i bivše asove da se pitaju otkud jedna zemlja toliko manja od SAD, na primer, ima najboljeg tenisera i najboljeg košarkaša sveta.

U beogradskoj Zvezdari su ponos iskazali muralima dvojice junaka nacije.

Naime, likovi Đokovića i Jokića su osvanuli na zidu studentskog doma "Rifat Burdžević".

Upravnik doma Mladen Čukanović je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografije i video-snimak završenih murala koji zaista izgledaju moćno.

- U znak zahvalnosti za sve radosti koje su nam doneli, za njihovu večnost, od od studenata stanara doma, osoblja doma i Ustanove studentski centar "Beograd" - poručio je Čukanović na svom profilu.

- Svetski, a naši - Novak, Mladen i Nikola. U Rifatu samo šampioni - glasili su neki od komentara ponosnih studenata.

 

Mnogi vozači greše: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

Mnogi vozači greše: Znate li koji migavac se pali prilikom ulaska u kružni tok?

Aktuelno

19:00

17 maj, 2024

Kako se vozi u kružnom toku? Ko ima prednost u kružnom toku? Šta ako ulazni put ima jednu traku, kružni tok tri, a izlazni put dve trake? Da li onaj u unutrašnjoj traci kružnog toka ima prednost u odnosu na onoga u srednjoj ili spoljašnjoj traci kružnog toga, ima li pravo da ga „iseče“ i izađe gde poželi? I da li se, i zašto, daje migavac na kružnom toku? Većina vozača to ne radi.

Čačak

Nakon pola veka čekanja konačno dočekali rekonstrukciju ulice: Spas za 80 kuća u čačanskom naselju Ljubić, dvorišta i podrumi često su im bila pod vodom (FOTO)

Aktuelno

17:00

17 maj, 2024

Nakon skoro pola veka čekanja stanovnci ulice Savkovića kosa u čačanskom naselju Ljubić konačno su dočekali rekonstrukuciju prilaznog puta do njihovih kuća. Potpuno nova infrastruktura rešiće i dugogodišnji problem plavljenja dvorišta za oko 80 domaćinstava koja se ovde nalaze. Zoran Aćimović koji živi u Savkovića kosi, objašnjava da je ova rekonstrukcija od ogromnog značaja za sve meštane, jer su se mnoga domaćinstva nalazila ispod nivoa saobraćajnice, i uvek su nakon veliki kiša plavila dvorišta i podrumi.

Tagovi:

Komentari(1)

Loading
belaja

05.07.2023 14:27

Prelepo. Jos lepse bi bilo da cela Srbija na svakom vidljivom mestu svuda gde se moze posebno uz autoput osvane sa ovakvim muralima .