SPREMITE SE ZA GUŽVE U SAOBRAĆAJU Praznični kolaps na putevima u Srbiji, povećan broj zaposlenih na naplatnim rampama

14:00

Aktuelno 0

Na naplatnim stanicama radiće povećan broj inkasanata

SPREMITE SE ZA GUŽVE U SAOBRAĆAJU Praznični kolaps na putevima u Srbiji, povećan broj zaposlenih na naplatnim rampama
Rina

Usled prvomajskih praznika i produženog vikenda očekuje se povećan intenzitet saobraćaja na svim državnim putevima u zemlji. Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, a svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

- Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji, saopšteno je u JP Putevi Srbije. 

Dodaju da najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

- Napominjemo da ne očekujemo zadržavanja ni na jednoj naplatnoj stanici u Republici Srbiji. Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, mogu se informisati u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama, saopšteno je iz JP Putevi Srbije. 

Pojačan intenzitet saobraćaja tokom vikenda očekuju se i na graničnim prelazima.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Malina

ZA BERBU CRVENOG ZLATA Oglasi za dnevnice od 4.000 dinara, smeštaj i hrana obezbeđeni! (FOTO)

Aktuelno

20:00

15 maj, 2024

Ivanjica - Iako se o otkupnoj ceni ali i rodu crvenog zlata u Srbiji još uvek polemiše, malinari ivanjičkog kraja su bez obzira na sve teškoće, već počeli da traže radnike. Oglasi za beračima već su preplavili društvene mreže i lokalne portale. Pronaći adekvatnu radnu snagu već godinama unazad nije nimalo lako, iako za nepunih mesec dana rada mogu dobro da zarade.

Komentari(0)

Loading