MOŽETE IMATI ČAK 9 DANA ODMORA: Ovo su neradni dani za 1.maj

10:00

Aktuelno 0

Praznik rada - 1. i 2. maj ove godine padaju početkom nedelje odnosno ponedeljak i utorak, te će mnogima ovo biti produženi vikend.

MOŽETE IMATI ČAK 9 DANA ODMORA: Ovo su neradni dani za 1.maj
Shutterstock

Međutim, ukoliko vam je ostalo bar tri dana od starog odmora onda možete uzeti sredu, četvrtak i petak i te samim tim spojite te dane sa prvim vikendom u maju i dobijete čak devet dana odmora.

Dakle, možete spojiti sa vikendom dva dana praznika, zatim tri preostala radna dana u nedelji i dva vikenda te ćete za to vreme imati i mogućnost da negde i otputujete.

Što se tiče neradnih dana do kraja godine 28. juna je prvi dan Kurbanskog bajrama za pripadnike islamske zajednice, zatim 11. novembra Dan primirja u Prvom svetskom ratu, a 25. decembra je katolički Božić.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Vrtić

ODLIČNE VESTI ZA RODITELJE Ovo mesto dobija preko potreban VRTIĆ!

Aktuelno

18:00

14 maj, 2024

Čačak - Posle sela Zablaće, još jedan vrtić se gradi na teritoriji grada Čačka i to u Trbušanima, a prema najavama gradonačelnika radovi počinju na leto. Novi vrtić, u kome će biti mesta za oko 80 dece, nalaziće se pored objekta isturenog odeljenja OŠ “Tanasko Rajić“ u Trbušanima, čija je rekonstrukcija u toku.

Komentari(0)

Loading