DESETOGODIŠNJI DEČAK U SOMBORU NAŠAO NOVČANIK PUN PARA SA BANKOVNIM KARTICAMA: Rekao je majci, a onda su seli u automobil

18:00

Aktuelno 0

Desetogodišnji dečak iz sela Kolut kod Sombora, ovog vikenda boravio je kod bake i deke u Somboru te je igrajući ispred zgrade ugledao pored jednog automobila novčanik.

novac
Shutterstock

Znao je da je novčanik neko izgubio pa pozvao je svoje roditelje i pokazao im novčanik…

– Ja sam otvorila novčanik, videla sam sve moguće kartice i novac, izvadila sam ličnu kartu, ali na njoj nije bilo adrese, jer je kartica čipovana. Htela sam je odneti u stanicu policije, ali tada sam videla i papir od bankovne kartice, a tamo je pisala adresa.

Seli smo u auto i otišli na adresu. I vlasnica novčanika, sin i ja smo bili i srećni i uplašeni. Vlasnica kaže da je prvo plakala što je novčanik izgubila, a potom je ponovo plakala, ovoga puta od sreće jer joj je novčanik vraćen -rekla je mama dečaka pronalazača za lokalne medije.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Vlasnica izgubljenog novčanika je pošteno nagradila ovog malog heroja, a dečak kaže da se ni najmanje nije dvoumio šta treba da uradi. Majka je dodala i da je presrećna jer je svoju decu naučila da budu pošteni.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Despotovica

STREPELI OD POPLAVA U ovom gradu se uređuje korito reke i staze za šetnju

Aktuelno

16:00

16 maj, 2024

Gornji Milanovac - Reka Despotovica koja protiče kroz Gornji Milanovac u prošlosti je stanovnicima zadavala velike probleme, naročito usled priliva bujičnih voda sa Rudnika kada je neretko dolazilo do njenog izlivanja. Ružne slike poplava iz ovog dela Srbije konačno će postati prošlost jer je u planu potpuno uređenje rećnog korita, izgradnja dva brane na ulazu u Gornji Milanovac koje će maksimano smanjiti svaki rizik od poplava u budućnosti.

Malina

ZA BERBU CRVENOG ZLATA Oglasi za dnevnice od 4.000 dinara, smeštaj i hrana obezbeđeni! (FOTO)

Aktuelno

20:00

15 maj, 2024

Ivanjica - Iako se o otkupnoj ceni ali i rodu crvenog zlata u Srbiji još uvek polemiše, malinari ivanjičkog kraja su bez obzira na sve teškoće, već počeli da traže radnike. Oglasi za beračima već su preplavili društvene mreže i lokalne portale. Pronaći adekvatnu radnu snagu već godinama unazad nije nimalo lako, iako za nepunih mesec dana rada mogu dobro da zarade.

Komentari(0)

Loading