MNOGI NE KORISTE OVU FUNKCIJU NA MAŠINI ZA PRANJE VEŠA: Da li znate šta predstavlja dugmence "leptirić"?

10:00

Aktuelno 0

Moderne mašine za pranje veša opremljene su mnogobrojnim korisnim funkcijama, ali većina ljudi ne zna čemu one služe.

Veš mašina
Shutterstock

Pitanje na temu funkcije ikonice "leptirića" pokrenula je jedna korisnica popularne mreže Tviter. Zamolila je ostale korisnike da joj u komentarima pruže objašnjenje.

Ovo je pokrenulo lavinu komentara a među brojnim šaljivim odgovorima našli su se i oni koji su ovu ikonicu na mašini objasnili kao “leptiriće u stomaku”.

Na sreću javili su se i oni koji zaista znaju njenu svrhu, a to je program za pranje delikatnog/osetljivog rublja (svila, saten, zavese…)

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Program “leptir” traje vrlo kratko i nije preporučljiv za izrazito zaprljane stvari, služi samo za omekšavanje mlakom vodom i ima minimalnu centrifugu. Naravno sve ovo zavisi od proizvođača do proizvođača.

Da li ste vi znali šta znači leptirić na mašini za pranje veša?

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Despotovica

STREPELI OD POPLAVA U ovom gradu se uređuje korito reke i staze za šetnju

Aktuelno

16:00

16 maj, 2024

Gornji Milanovac - Reka Despotovica koja protiče kroz Gornji Milanovac u prošlosti je stanovnicima zadavala velike probleme, naročito usled priliva bujičnih voda sa Rudnika kada je neretko dolazilo do njenog izlivanja. Ružne slike poplava iz ovog dela Srbije konačno će postati prošlost jer je u planu potpuno uređenje rećnog korita, izgradnja dva brane na ulazu u Gornji Milanovac koje će maksimano smanjiti svaki rizik od poplava u budućnosti.

Malina

ZA BERBU CRVENOG ZLATA Oglasi za dnevnice od 4.000 dinara, smeštaj i hrana obezbeđeni! (FOTO)

Aktuelno

20:00

15 maj, 2024

Ivanjica - Iako se o otkupnoj ceni ali i rodu crvenog zlata u Srbiji još uvek polemiše, malinari ivanjičkog kraja su bez obzira na sve teškoće, već počeli da traže radnike. Oglasi za beračima već su preplavili društvene mreže i lokalne portale. Pronaći adekvatnu radnu snagu već godinama unazad nije nimalo lako, iako za nepunih mesec dana rada mogu dobro da zarade.

Komentari(0)

Loading