NAJPOTRESNIJI MINUT TIŠINE U NOVOM PAZARU IKADA Kiša plišanih igračaka zasula fudbalski teren

Lepote Srbije

11:00

Aktuelno 0

Fudbaleri pred početak meča odali počast nastradalim mališanima u stravičnom požaru, a zatim je teren zasula kiša plišanih igračaka.

NAJPOTRESNIJI MINUT TIŠINE U NOVOM PAZARU IKADA Kiša plišanih igračaka zasula fudbalski teren
Rina

Zbog nezapamćene tragedije koja je pogodila Novi Pazar kada je četvoro dece nastradalo u požaru u ovom gradu je proglašen Dan žalosti, a utakmica 25. kola Super lige Srbije Novi Pazar - Radnički počela je minutom ćutanja. Tišina 4.000 gledalaca u tom trenutku je zaparala stadion i samo još jednom podsetila na stravičan požar koji se dogodio pre dva dana.

Nakon toga, fudbalski teren zasula je kiša plišanih igračaka u znak solidarnosti sa decom Turske i Sirije, koje su pogođene apokaliptičnim zemljotresom u kojim je stradalo preko 60.000 ljudi.

- Sve prikupljene igračke biće donirane deci iz razorenih područja, a ulaz za ovu utakmicu danas se nije naplaćivao, potvrđeno je za agenciju RINA.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Među gledaocima bio je u turski ambasador u Srbiji Hami Aksoj, a meč je završen rezultato 1:0 u korist domaćina.

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Despotovica

STREPELI OD POPLAVA U ovom gradu se uređuje korito reke i staze za šetnju

Aktuelno

16:00

16 maj, 2024

Gornji Milanovac - Reka Despotovica koja protiče kroz Gornji Milanovac u prošlosti je stanovnicima zadavala velike probleme, naročito usled priliva bujičnih voda sa Rudnika kada je neretko dolazilo do njenog izlivanja. Ružne slike poplava iz ovog dela Srbije konačno će postati prošlost jer je u planu potpuno uređenje rećnog korita, izgradnja dva brane na ulazu u Gornji Milanovac koje će maksimano smanjiti svaki rizik od poplava u budućnosti.

Malina

ZA BERBU CRVENOG ZLATA Oglasi za dnevnice od 4.000 dinara, smeštaj i hrana obezbeđeni! (FOTO)

Aktuelno

20:00

15 maj, 2024

Ivanjica - Iako se o otkupnoj ceni ali i rodu crvenog zlata u Srbiji još uvek polemiše, malinari ivanjičkog kraja su bez obzira na sve teškoće, već počeli da traže radnike. Oglasi za beračima već su preplavili društvene mreže i lokalne portale. Pronaći adekvatnu radnu snagu već godinama unazad nije nimalo lako, iako za nepunih mesec dana rada mogu dobro da zarade.

Komentari(0)

Loading