HAOS I KOD SJENICE Potpuno neprohodna saobraćajnica preko Duge Poljane

Lepote Srbije

12:00

Aktuelno 0

Putari se bore sa ogromnim snežnim nanosima

HAOS I KOD SJENICE Potpuno neprohodna saobraćajnica preko Duge Poljane
Rina

Sneg koji pada satima napravio je kolaps i na putu koji povezuje opštinu Sjenica sa Novim Pazarom na deonici Duga Poljana - Štavalj.  Najveći problem putarima i vozačima pravi jak vetar koji pravi snežne nanose visine preko jednog metra. 

- Deonica preko Duge Poljane je neprohodna za saobraćaj. Snežni nanosi su toliko jaki da im ne možemo ništa. Ono što je prava sreća jeste da nemamo zavejnih učesnika u saobraćaju, jer se po ovakvim vremenskim uslovima to često događa. Apelujemo na sve vozače da budu oprezni, izjavio je za RINU Senko Ibrović direktor održavanja puteva u preduzeću "Novi Pazar put". 

HAOS I KOD SJENICE Potpuno neprohodna saobraćajnica preko Duge Poljane Rina
 

Ova deonica tokom zimskih meseci izuzetno je kritična, a u poslednjih deset godina na njoj je život izgubilo nekoliko ljudi usled smrzavanja, a mnogi su jedva izvukli živu glavu jer su ostali zavejani.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

BONUS VIDEO:

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Komentari(0)

Loading