OČEKUJE NAS ZAHLAĐENJE U nižim predelima će se stvarati snežni pokrivač

10:00

Aktuelno 0

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju prognozu za narednih sedam dana

OČEKUJE NAS ZAHLAĐENJE U nižim predelima će se stvarati snežni pokrivač
Pexels

U Srbiji u većem delu zemlje oblačno, povremeno s kišom, a tokom noći s nedelje na ponedeljak očekuje se pad temperature i sneg i u nižim predelima.

Najniža temperatura od 0 do 3 stepena, a najviša od 2 na jugozapadu Srbije do 10 stepeni na severu Vojvodine. Duvaće umeren i jak, severoistočni vetar.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, na severu veći deo dana biće suvo uz delimično razvedravanje, a u ostalim krajevima oblačno, povremeno s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Uveče i u toku noći uz pad temperature sneg se očekuje i u nižim predelima, ponegde uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

I u Beogradu pretežno oblačno i veći deo dana suvo. Kasnije posle podne i uveče slaba kiša, a u toku noći slab sneg. U višim delovima grada stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

Vetar umeren i jak, istočni, posle podne i uveče u slabljenju i skretanju na severni. Najniža temperatura oko 3, a najviša oko 8 stepeni.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, do nedelje, 6. marta, u ponedeljak, 28. februara, u većem delu oblačno s kišom i snegom, samo na severozapadu Srbije ujutro i pre podne suvo sa sunčanim intervalima.

U utorak se slab sneg očekuje samo još u brdsko-planinskim predelima, a od srede će biti suvo uz delimično razvedravanje i manji porast dnevnih temperatura.

Ponegde u planinskim predelima provejavanje snega očekuje se i u petak, a narednog vikenda novo naoblačenje s kišom i snegom zahvatiće jug Srbije.

maketar

Neobična kolekcija od koje zastaje dah: Slobodan iz Užica godinama skuplja i sklapa makete automobila, da sastavi fiću bilo je potrebno čak 700 dana, ali nije odustao

Aktuelno

20:00

1 maj, 2024

Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

paratriatlonac

Za njega prepreka nema, sve ih uspešno ruši: Lazar je najuspešniji čačanski paratriatlonac, iako ima svega dva posto vida njegova svaka njegova medalja sija najsjajnije

Aktuelno

19:00

1 maj, 2024

Čovekovo zdravlje je pravi dragulj o kome često i ne razmišljamo, a zdrava spoljašnost često počinje iz unutrašnjosti o čemu svedoči i Lazar Filipović, uspešan patriatlonac koji vidi svega dva odsto. On je osoba zdravog duha i za njega ne postoje barijere, svaku prepreku uspešno predje uprkos hendikepu.

Komentari(0)

Loading