OPREZ VOZAČIMA Zbog magle na pojedinim putnim pravcima oslabljena vidljivost

11:31

Aktuelno 0

Poslednji dan prvog vikenda u februaru doneće pojačan saobraćaj na pravcima koji sa planina i naših omiljenih skijališta vode ka naseljenim mestima.

OPREZ VOZAČIMA Zbog magle na pojedinim putnim pravcima oslabljena vidljivost
unsplash.com

Zbog toga na ovim putevima vožnja može biti sporija, a zastoji učestaliji i pored dobrih uslova za vožnju i generalno dobre prohodnosti puteva, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.


Porast dnevnih temperatura poslednjih dana donosi lakšu vožnju, ali i bolju prohodnost puteva.

Zbog naglog otapanja snega i leda vozači će na putevima u planinskim predelima tokom dana uglavnom nailaziti na mokre ili vlažne kolovoze.

Magla

Na auto-putu E-75, petlja Ražanj - Deligrad, zbog magle jutros je smanjena vidljivost na 50 do 100 metara.

Možda vas zanima:


Možda vas zanima:

Javno preduzeće "Putevi Srbije" savetuje maksimalan oprez pri vožnji i moli učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljvost na pojedinim putnim pravcima.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnim prelazima Batrovsi i Šid čekaju po jedan sat.

 

maketar

Neobična kolekcija od koje zastaje dah: Slobodan iz Užica godinama skuplja i sklapa makete automobila, da sastavi fiću bilo je potrebno čak 700 dana, ali nije odustao

Aktuelno

20:00

1 maj, 2024

Svaki kutak njegove kuće ispunjen je automobilima najpoznatijih brendova, mnoge od njih dobio je kao poklon dok je za nekim modelima išao čak u Nemačku. Slobodan Jakovljević iz Užica već godinama ima neobičan hobi i pravi je strastveni kolekcionar maketa autića. Strpljenje i upornost su osobine koje ga krase jer da bi sklopio maketu jedne fiće potrebno mu je čak 700 dana i dosta novca kako bi ona izgledala kao prava.

paratriatlonac

Za njega prepreka nema, sve ih uspešno ruši: Lazar je najuspešniji čačanski paratriatlonac, iako ima svega dva posto vida njegova svaka njegova medalja sija najsjajnije

Aktuelno

19:00

1 maj, 2024

Čovekovo zdravlje je pravi dragulj o kome često i ne razmišljamo, a zdrava spoljašnost često počinje iz unutrašnjosti o čemu svedoči i Lazar Filipović, uspešan patriatlonac koji vidi svega dva odsto. On je osoba zdravog duha i za njega ne postoje barijere, svaku prepreku uspešno predje uprkos hendikepu.

Komentari(0)

Loading