NEVEROVATNO SVEDOČANSTVO MALOG JAKOVA Sveta Petka mu je ispunila životnu želju i rekla ovo!

J. K.

11:14

Aktuelno 0

Jakova su poštovali bogati i siromašni, mudri i nepismeni, državni velikodostojnici i prost narod, univerzitetski profesori i sudije Višeg suda, monasi, sveštenici, episkopi i patrijarsi.

NEVEROVATNO SVEDOČANSTVO MALOG JAKOVA Sveta Petka mu je ispunila životnu želju i rekla ovo!
alo.rs

 

Svetiteljka mu je objasnila ko je ona, rekla mu da se ne plaši, a mali Jakov se stidljivo vratio nazad u crkvu. Seo je pored nje i pažljivo je slušao. Sveta Paraskeva mu se nakon toga javljala više puta.

Sva deca su išla u školu jedanput dnevno. Mali Jakov je išao dva puta. Mnogo ju je voleo, jer se nastava prvih godina održavala u crkvi Svete Paraskeve. Kasno popodne je dolazio da upali kandila. Dete je dolazilo samo i volelo da ostaje do sumraka. Molio se kako je znao i mogao. Zatim bi se uputilo kući nizbrdicom, ostavljajući za sobom borovu šumu.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Međutim, jednog popodneva dok se molio, a tada je imao osam – devet godina, javila mu se Sveta Paraskeva kao monahinja, kao što je bila predstavljana na ikoni. Dete se uplašilo, pobeglo i stiglo zadihano kući. Od straha se nije usudilo ni da pogleda iza sebe.

Trešnje

CRVENI SE CENTAR Rodile TREŠNJE u ovom srpskom GRADU kad im vreme nije

Aktuelno

18:00

28 april, 2024

Topola – Visoke temperature u martu i aprilu uslovile su ranu vegaticiju biljaka, a u mestima gde nije bilo jakog prolećnog mraza već su vidni i prvi plodovi na voćkama. Tako su prve majske trešnje koje kako im i sam naziv kaže, sazrevaju u maju, ove godine poranile petnaestak dana pa su zrele već polovinom aprila.

Komentari(0)

Loading